Karnım çok şişti küçük acı biber yedim erzincan çorbasıyla o mu yaptı anlamadım bildiğin dokuz aylık hamile gibi dolanıyorum
E belkideKarnım çok şişti küçük acı biber yedim erzincan çorbasıyla o mu yaptı anlamadım bildiğin dokuz aylık hamile gibi dolanıyorum
Çıkış sıkıntıAcının sonuçları iyi olmaz sovciii
Dokuz ay saklandı mı dersinE belkide
Bak ezik gelin kalmışTv açayım dedim üç kız kardeş var o ne be. Ben o kaynanayı var ya
Gelin de ezik ezik ıyyy
Tivibu alıcaz hala seviyorum oranın belgeselleriniBak ezik gelin kalmışbende tivi bu dan belgesel bir diziye takıldım bu ara antık mısırı seyrediyorum
Bende koranayken fırsat bulup keşffetimTivibu alıcaz hala seviyorum oranın belgesellerini
Evet evet intetnet almayı düşündük ondan dedimBende koranayken fırsat bulup keşffetim
Biz neti bağlayınca hediye verildi ben dijitürk istiyordum eşim bunu bir bakalım beğenmesek ona geceriz dedi.
Hayırlı uğulu olsun canımEvet evet intetnet almayı düşündük ondan dedim
Bizde tablet yok okul zamanıHayırlı uğulu olsun canımbende bu ara tableti azaltıyorum kızıdan dün filim seyretik beraber birşeylerle uğraşırken bile böyle belgeseller açıyorumki bilinç altına işlesin diye en azından faydalı bilgiler şeyler dikakatini çeksin
Tabet bu ara bizde sıklaştı şimdi yavaş yavaş geri çekiyorum birden çekersem trava geçirecekBizde tablet yok okul zamanıyaz tatilinde artık.
Benim özellikle büyük belgesel çok seviyor meraklı, küçük de ondan görüp alıştı.
Dün strej filime su koyup su balonu yapıyordu
Hey maşallah hıza bakSarmayı koydum ocağa bide çorba.
Mısır patlatıyorum tozkoparanı izliyor hanımlar
Ütüye devamSarmayı koydum ocağa bide çorba.
Mısır patlatıyorum tozkoparanı izliyor hanımlar
Ay ütü vardi bi zipladim su anÜtüye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?