Yog onun çayı şorulata şorulata içmesini duymasam birde şuan katır kutur yediği cerezi duymasam icemiyorumÇok senedir evliyiz efser bıhtıh
Akşam mümkün değil iş yapmam bana ters hacıAkşamdan sarınca ele hoş olir ki yemek hazır sende beni çaya teşvik ettin su koyicim
Çayla iyi gidiyor
Lüzumsuzların ağzına laf vermeŞaka maka degil cidden camasir suyu fazla kacti bugün dudaklarim gözlerim yaniyüür
Tam başaksın biliyünmüüüçocuklar birbirini yer benimki oturur keyfine bakar ben çatlarım onun yerine
İş değil ya yemek beslenmeye poğça falanAkşam mümkün değil iş yapmam bana ters hacı
Niye yav çay kocasız daha lezzetliÇay iceceğim eşimi bekliyorum mubarek hamam sefasından çıkamadı
Kalın tuz var mı içinde? Varsa sadece suda bekletin,kokla ekşi kokar zaten salamuraEki Görüntüle 3030102 dolaptaydi hep kilerde falan durmadi
Vallahi lezzetli ben icerken geldi biseyler dedi keyfim kacti beni yalniz biraksinlarNiye yav çay kocasız daha lezzetli
Bağa bişeyler oliyyyyyYog onun çayı şorulata şorulata içmesini duymasam birde şuan katır kutur yediği cerezi duymasam icemiyorum
Yok galiba olsa gözükür dimi bisey göremedim ☻Kalın tuz var mı içinde? Varsa sadece suda bekletin,kokla ekşi kokar zaten salamura
O da iş nasıl değilİş değil ya yemek beslenmeye poğça falan
Ne bileyim banyodan sonra iceriz dedi bende bekledimNiye yav çay kocasız daha lezzetli
İş kapsamınız nedir hanfendüKıyamam bebeyim akşamdan iş yapıcam sandı canım çıksın nego
Kabak gibi gözükürYok galiba olsa gözükür dimi bisey göremedim ☻
Bedensel faaliyetlerin hepisiİş kapsamınız nedir hanfendü
Anasına gitmiş olmasınNe bileyim banyodan sonra iceriz dedi bende bekledim
Kalın tuz dedin halbukiKabak gibi gözükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?