Hey maşallah hıza bak
Sen kutsanmış kişi beni sarmaya tesvik ettin iç yapiciiimSarmanın yarısını sarmıştım sabahtan
Akşamdan sarınca ele hoş olir ki yemek hazır sende beni çaya teşvik ettin su koyicimSen kutsanmış kişi beni sarmaya tesvik ettin iç yapiciiim
Çay iceceğim eşimi bekliyorum mubarek hamam sefasından çıkamadıEki Görüntüle 3030098 odada kıyamet koparken nede hoş oluyor yudumlamak
Ne yağtın içtin miŞaka maka degil cidden camasir suyu fazla kacti bugün dudaklarim gözlerim yaniyüür
Ar yu manyak?Şaka maka degil cidden camasir suyu fazla kacti bugün dudaklarim gözlerim yaniyüür
Ölsem beklememÇay iceceğim eşimi bekliyorum mubarek hamam sefasından çıkamadı
Ama bana yardimin lazim anneme sormaya cok korkuyorumAkşamdan sarınca ele hoş olir ki yemek hazır sende beni çaya teşvik ettin su koyicim
Bonus ozetlemis hayatta beklemem dicektimÇay iceceğim eşimi bekliyorum mubarek hamam sefasından çıkamadı
Ölsem beklemem
Ama bana yardimin lazim anneme sormaya cok korkuyorum
Simdi annem bana salamura diye orta boy bir kavanoz yaprak koymustu aylaaar aylar önce. Sadece verirken yaptigi mimikler gözümun önünde hic bisey hatirlamiyom dinlememisim
Bunun icinde su yok tuz var mi bilmiyorum haslayip mi sariyim su koyim mi napim bunu
SusuzSuyun içinde mi susuz mu?
BekledimÖlsem beklemem
Eki Görüntüle 3030102 dolaptaydi hep kilerde falan durmadi
Çok senedir evliyiz efser bıhtıhBekledim
Vakumlumu susuz nasıl duruyorEki Görüntüle 3030102 dolaptaydi hep kilerde falan durmadi
Tam başaksın biliyünmüüüEki Görüntüle 3030098 odada kıyamet koparken nede hoş oluyor yudumlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?