Senin kv ile kolektif çalışmak lazım gelirişleyecek bi insan olsa tamam. hiç bisey yapmadığım halde misilleme yapıyorum gibi eşimi ve kp in doldurup huzur kaçırıyodu canım. yapmadığım şeyleri yapmışsın gibi anlatır gerginlik çıkarırdı.
yani öyle kolay olmadı onla uğraşmak
Banyodaki herşeyi dezenfekte ettim.20 mart ödevi
Ütü yapmak.
Banyo kovasını,taburesini,masrafa,terlik vs dezenfekte etmek.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Senin kv ile kolektif çalışmak lazım gelirseniki tek başına hal olacak bir mesele değilmiş
Çay ve salatalar hariç her şey.
Kek kurabiye mayalı mayasız poğça baklava ekler ıslak kek hepsi
ben kek kurabiye hep koyuyorum:)
mesela ıspanaklı kek yapar atarim.
sonra çıkarır limonlu pasta kreması yapar keki ufalar kaselere ya da tepsiye tatlı yaparım
Kızlar peki bu kek ekler bilmem neler nasıl çözdürülüyor hamur olmasınŞu şerbetli tatlılar var ya şekerpare vs gibi onları kurabiye gibi şerbetlemeden dondurucuya kaldırıyorum sonra çıkarıp mikrodalgada ısıtıyorum sıcakken soğuk şerbet ekliyorum oldu bitti
Kızlar peki bu kek ekler bilmem neler nasıl çözdürülüyor hamur olmasın
canım pişince soğumasını bekleyip buzdolabı poşetlerine porsiuonluyorum ben. mesela kekleri 6 sar dilim koyarim genelde bana eşime oğlana ikişer dilim şeklinde.
çayı ocağa koyarken buzluktan çıkar masaya tezgaha koy o kadar:) kendi kendine çözülür en fazla bir saat sürer
hiç bisey olmaz:)
mesela poğaça çıkardıysam ısıtırım bazen. sıcakken daha çok seviyorum poğaçayi.
İstersen çıkar çözülmesini bekle istersen fırında mikrodalgada ısıt hiç bir şey olmuyor için rahat olsun tuzlu kurabiye, börek, Elmalı kurabiye, poğaça hemen hepsini denemişliğim var bi patatesli böreğin, poğaçanın patatesi böyle sulanmış gibi bir şey oluyor onun haricinde koyduklarımda hiç sorun yaşamadımKızlar peki bu kek ekler bilmem neler nasıl çözdürülüyor hamur olmasın
Bu da çok güzel oluyor hakikatenGecen misafire bunu yaptım çok güzel oldu ben kabartma tozunu bir tane kulladım
Kv dedikodusu bile yapmışsınızçünkü sen kazana düştün
Kv dedikodusu bile yapmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?