Düzenli Evimiz & Hayatımız

Senin kv ile kolektif çalışmak lazım gelir seniki tek başına hal olacak bir mesele değilmiş

İyi akşamlar hanımlar☺ Bugün avm gezdik yorgunum. Dağınıklık duruyor hala.Biraz tabak çanak aldım. Çok kalabalıktı ruhum daraldı bi daha tercih etmem sanırım.Çarşı daha iyi açık hava hiç olmazsa. Cidden tüm bölge halkı oradaydı sanırsın.

Senin kv ile kolektif çalışmak lazım gelir seniki tek başına hal olacak bir mesele değilmiş

paket yaptım ben onu uzun sürdü ama çok bi fonksiyonu kalmadı hayatımda olumsuz anlamda
darısı uğraşan diğer gelinlerin başına

Çay ve salatalar hariç her şey.
Kek kurabiye mayalı mayasız poğça baklava ekler ıslak kek hepsi
ben kek kurabiye hep koyuyorum:)
mesela ıspanaklı kek yapar atarim.
sonra çıkarır limonlu pasta kreması yapar keki ufalar kaselere ya da tepsiye tatlı yaparım
Şu şerbetli tatlılar var ya şekerpare vs gibi onları kurabiye gibi şerbetlemeden dondurucuya kaldırıyorum sonra çıkarıp mikrodalgada ısıtıyorum sıcakken soğuk şerbet ekliyorum oldu bitti
Kızlar peki bu kek ekler bilmem neler nasıl çözdürülüyor hamur olmasın

canım pişince soğumasını bekleyip buzdolabı poşetlerine porsiuonluyorum ben. mesela kekleri 6 sar dilim koyarim genelde bana eşime oğlana ikişer dilim şeklinde.
çayı ocağa koyarken buzluktan çıkar masaya tezgaha koy o kadar:) kendi kendine çözülür en fazla bir saat sürer
hiç bisey olmaz:)
mesela poğaça çıkardıysam ısıtırım bazen. sıcakken daha çok seviyorum poğaçayi.

Direk oda sıcaklığında çözülür. Poğça börekler fırında ısıtılıyor

İstersen çıkar çözülmesini bekle istersen fırında mikrodalgada ısıt hiç bir şey olmuyor için rahat olsun tuzlu kurabiye, börek, Elmalı kurabiye, poğaça hemen hepsini denemişliğim var bi patatesli böreğin, poğaçanın patatesi böyle sulanmış gibi bir şey oluyor onun haricinde koyduklarımda hiç sorun yaşamadım

İyi akşamlar canlarım

Bugün evi topladım sildim süpürdüm, banyo tuvalet temizledim
Mutfağı fırını ocağı sildim
Çamaşırları katladım
Bir makine çamaşır yıkadım
Yemek yaptım, akşam bulaşığını topladım
Çaylar içildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…