Yatağa sadece ısınmak için girsem nolur ki
Nego Yarın bilenzik versene bize bak verirsen dip köşe yaparım yoksa vebali senin ha
Sen bebeklisin normal büyüyolarda işte anaların ömrü gidiyorGit yat aman dünyanın işi bitmiyor şimdi fırsatım olsa öyle uyurum ki deliksiz uyumayı özledim yat kalk uykumu alamıyorum hiç
Aslanım Lora dış mihrakların oyununa gelme sakın kahve içelim çay içelim diyen güçler olacak kanma onlara8.30 da kalkıyorum anca biter
Al benden de o kadarGit yat aman dünyanın işi bitmiyor şimdi fırsatım olsa öyle uyurum ki deliksiz uyumayı özledim yat kalk uykumu alamıyorum hiç
Sana ve delillerine de günaydın bebiş
Beni tanımıyorsun bu geç kalmış halimGünaydınnnn erkencisin
Son 5 yıldır hamilelik bebeklik süreçleri derken rahat uyku uyuduğum çok azdır dediğin gibi büyüyorlar da annelerin ömründen gidiyorSen bebeklisin normal büyüyolarda işte anaların ömrü gidiyor
Bebeli olmasan şundan geliyorduGit yat aman dünyanın işi bitmiyor şimdi fırsatım olsa öyle uyurum ki deliksiz uyumayı özledim yat kalk uykumu alamıyorum hiç
Geçmiş olsun bonus. Kızdan geçmiştir evde biri hasta oldu mu sırayla herkes oluyorDünden beri öksürüyorum az az sürekli şekilde bu sabah daha da güzel öksürüyorumbüyük kız hastaydı antibiyotik kullanıyodu ondan mı geçti bilmiyorum.
Bilirim benimkilerde peşpeşe olunca gafam yanık gezdim bi müddetSon 5 yıldır hamilelik bebeklik süreçleri derken rahat uyku uyuduğum çok azdır dediğin gibi büyüyorlar da annelerin ömründen gidiyor
Bakınız dış mihrakAslanım Lora dış mihrakların oyununa gelme sakın kahve içelim çay içelim diyen güçler olacak kanma onlara
Aktif Lora ulan nerdesin he
Boğazı çok şişmiş dedi dr perşembe akşamı götürmüştüm boğaz şişmeside geçmesin artık yaaGeçmiş olsun bonus. Kızdan geçmiştir evde biri hasta oldu mu sırayla herkes oluyor
Aç garnına yapmasın diye şey ettimBakınız dış mihrak
Geçmiş olsun bonuscuk. Benim de büyüğün karnı ağrıyormuş göndermedim . Duyunca saçlarım şu şekil olduDünden beri öksürüyorum az az sürekli şekilde bu sabah daha da güzel öksürüyorumbüyük kız hastaydı antibiyotik kullanıyodu ondan mı geçti bilmiyorum.
Geçiyor ya biz de öyle olduk geçenlerdeBoğazı çok şişmiş dedi dr perşembe akşamı götürmüştüm boğaz şişmeside geçmesin artık yaa
Daha iyi kalori yakar fena mıAç garnına yapmasın diye şey ettim
Ne gülme imocisi tamamen resimden kaynaklı yanlış anlaşılma olmasınGeçmiş olsun bonuscuk. Benim de büyüğün karnı ağrıyormuş göndermedim . Duyunca saçlarım şu şekil olduEki Görüntüle 3030280
Ordan kaldı bir şeyler işte hepimiz deBilirim benimkilerde peşpeşe olunca gafam yanık gezdim bi müddet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?