Çok geçmiş olsun canımOğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
Aynayı aldım21 mart ödevi
Buzdolabı silmek.
Aynaları silmek.
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Küçüğe de geçmese bari. Yaz gelseydi bir belki biter şu hastalıklarBelim yarılıyo sanki öyle bir ağrı fıtıkla ilgili değil bademciklerden falan yatınca ağrırdı böylebüyük kız hastaydı ondan geçti heralde
Yanaklarım elma gibi olmuş elim ayağım donuyo yatıyorumKüçüğe de geçmese bari. Yaz gelseydi bir belki biter şu hastalıklar
Bademcik şişse antibiyotik şart ihmal etme Allah şifa versin.Yanaklarım elma gibi olmuş elim ayağım donuyo yatıyorum
Doktora bi gitsen yaYanaklarım elma gibi olmuş elim ayağım donuyo yatıyorum
Çok geçmiş olsun canımYanaklarım elma gibi olmuş elim ayağım donuyo yatıyorum
Boğazım ağrımıyoki anlamadım noluyo kızında hiç ağrımıyodu gittiğimizdeBademcik şişse antibiyotik şart ihmal etme Allah şifa versin.
Geçmiş olsun canım yaOğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
Kolay gelsin ben de bugün mutfak masa sandalyelerini sildim akşam da peteğini silmeyi düşünüyorumEv süpürüp silme yarına artık dolap içlerini elden geçiriyorum. Börek yapıcam şimdi.
Eline koluna sağlık güle güle kirletin canımBaygınlık geciricem cok oyalandim istedigim gibi olmadi ama toparladim bayaa bundan sonrasi günlük oda oda camlı perdeli giricem.
Geçmiş olsun canım ya
Kolay gelsin ben de bugün mutfak masa sandalyelerini sildim akşam da peteğini silmeyi düşünüyorum
Eline koluna sağlık güle güle kirletin canım
Belin ağrıyorsa idrar yolları enfeksyonu olmasın bir git dr yeBoğazım ağrımıyoki anlamadım noluyo kızında hiç ağrımıyodu gittiğimizde
Geçmiş olsun canım benimBelim yarılıyo sanki öyle bir ağrı fıtıkla ilgili değil bademciklerden falan yatınca ağrırdı böylebüyük kız hastaydı ondan geçti heralde
2 sarımsağı böl dörde 3 yemek kaşığı zeytinyağında 4 saat bekle öyle sür. Önce topuğuna sonra ki gün göğsüne sür. Birde sende de alerji var şakın zeytinyağı asidik direk sürme bebeye. 3 dk tavada ısıt sonra sarımsak koy. Beklet sür.Oğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
6 çeşit oldu şeyh karısı efooooEvin genelini topladım tozu alındı
Bugün çarşaflar yastık kılıflarını yıkadım
Yarında buzlukta birşeyler vardı onlardan çıkarırım bir iki çeşitte yaparım inşallah.Bugün yeni oturuyorum
Senin ağzını burnunu yerim kızBaygınlık geciricem cok oyalandim istedigim gibi olmadi ama toparladim bayaa bundan sonrasi günlük oda oda camlı perdeli giricem.
Oh ellerine sağlıkGeçmiş olsun canım ya
Kolay gelsin ben de bugün mutfak masa sandalyelerini sildim akşam da peteğini silmeyi düşünüyorum
Eline koluna sağlık güle güle kirletin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?