Sağol canım inşallahGeçmiş olsun inşallah düşündüğün gibi salgın değildir
Bugün buzluğa çalışıyorsun demekYaptıklarım;
Kahvaltı
Mutfak dolaplarından bir tanesini temizleme ve düzenleme
Oturma odasını toplama süpürme
Yapılacaklar;
Buzluk temizliği
Buzluğa köfte
Buzluğa börek
Buzluğa açma
Buzdolabı temizliği
Bulaşıkları makineye yerleştirme
Patates soğan koyduğum çekmeceyi temizleme
Tezgahı temizleme
Sandık temizliği ve yeniden yerleştirme
Kuruyan çamaşırları katlayıp yerleştirme
Evi toplayıp üstten süpürme
Günaydınlar canoşkilerGünaydın sağlıklı, huzurlu, hoş muhabbetli bir hafta diliyorum
Eki Görüntüle 3030259
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
Z zeynebzeyneb
Aynen Ramazan'a çalışayım dedimBugün buzluğa çalışıyorsun demek
Yatak odasini süpürdüm sildim cocuklarin odasi ve balkonu da hallettim toz alincak antreyle diğer yerler kaldiAktif Lora hadi oda oda süpürelim. Nereden başlayalım?
Hele heleYatak odasini süpürdüm sildim cocuklarin odasi ve balkonu da hallettim toz alincak antreyle diğer yerler kaldi
Nolduuuuuuu gözümün nuruÇok kötü dökülüyorum ben ya
Geçmiş olsun yaÇok kötü dökülüyorum ben ya
geçmiş olsun canımÇok kötü dökülüyorum ben ya
Belim yarılıyo sanki öyle bir ağrı fıtıkla ilgili değil bademciklerden falan yatınca ağrırdı böyleİYi misin bonboooooooon
sağolasın canım.Size de geçmiş olsun, inşallah.
Allah şifa versin canım.Çabucak geçer inş.Belim yarılıyo sanki öyle bir ağrı fıtıkla ilgili değil bademciklerden falan yatınca ağrırdı böylebüyük kız hastaydı ondan geçti heralde
Çok kötü dökülüyorum ben ya
Aman hemen yat dinlen sıcak çorba bitki çayı soğan sarımsak Allah ne verdiyse başla tedbirlere yaBelim yarılıyo sanki öyle bir ağrı fıtıkla ilgili değil bademciklerden falan yatınca ağrırdı böylebüyük kız hastaydı ondan geçti heralde
Ah yavrular geçmiş olsun yaOğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?