Çok sağol canım.❤Ah yavrular geçmiş olsun ya
sağol canım ins.geçer giderÇok geçmiş olsun canım
sağol canım.❤❤Geçmiş olsun canım ya
Kolay gelsin ben de bugün mutfak masa sandalyelerini sildim akşam da peteğini silmeyi düşünüyorum
Eline koluna sağlık güle güle kirletin canım
denerim canım sağol.2 sarımsağı böl dörde 3 yemek kaşığı zeytinyağında 4 saat bekle öyle sür. Önce topuğuna sonra ki gün göğsüne sür. Birde sende de alerji var şakın zeytinyağı asidik direk sürme bebeye. 3 dk tavada ısıt sonra sarımsak koy. Beklet sür.
Sakin ol zamanla geçerTuzlu çekirdeğe hayvan gibi giriştim dilimin tam ucu şuan yanıyor tuz çok değince hafif kabardı. Nasıl geçer acaba ?
Zamanla geçer mi ? NegooooooooooooooSakin ol zamanla geçersuyu çok iç de için yanmasın.
Dilini ve dudaklarini su dolu bardaga koy bekleTuzlu çekirdeğe hayvan gibi giriştim dilimin tam ucu şuan yanıyor tuz çok değince hafif kabardı. Nasıl geçer acaba ?
Bugün götünü sevmiyon heraldeDilini ve dudaklarini su dolu bardaga koy bekle
Kes be sende kurtul bendeBugün götünü sevmiyon heralde
Bunu bende yaptım geçen ayTuzlu çekirdeğe hayvan gibi giriştim dilimin tam ucu şuan yanıyor tuz çok değince hafif kabardı. Nasıl geçer acaba ?
Yerken düşünecektin onu cesigaaaaaZamanla geçer mi ? Negoooooooooooooo
Çok geçmiş olsun canım.Ihlamur bende işe yarıyordu.Selam kizla r
Ayy gel sen temizlik yapma hasta olma diye
Ev leş götürsün gel aşılamanin 7. Günü grip olgeniz akıntısı hapşırma ter hepsi mevcut ilaç da icemiyorum yine sıcak havluya basvurucam yarında eşim nane yağı alicak onuda denicem offf bakalm sirkeli sular buhar falan cabalicam ıhlamur da içiyorum gündüz
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Bir saate cay Faslı başlar
Sizler nasılsınız tam okuyamıyorum k.bakmayin
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım.Ihlamur bende işe yarıyordu.
Su iç su ben de dedim ne etti bizim kızTuzlu çekirdeğe hayvan gibi giriştim dilimin tam ucu şuan yanıyor tuz çok değince hafif kabardı. Nasıl geçer acaba ?
Yengem 2. Tüp bebek tedavisinde senin gibi olmuştu hatta doktoru öksürmemeye çalış demişti ilki tutmamıştı ikincide de grip olunca kesin tutmaz diyordu tuttu elhamdulillah yeğenim 4 yaşına girecek Allahım bu güzel hikayeyin sonunu sana da yaşatsın inşallahSelam kizla r
Ayy gel sen temizlik yapma hasta olma diye
Ev leş götürsün gel aşılamanin 7. Günü grip olgeniz akıntısı hapşırma ter hepsi mevcut ilaç da icemiyorum yine sıcak havluya basvurucam yarında eşim nane yağı alicak onuda denicem offf bakalm sirkeli sular buhar falan cabalicam ıhlamur da içiyorum gündüz
Mutfak toplandi bulaşık Makinesi çalıştirildi
Bir saate cay Faslı başlar
Sizler nasılsınız tam okuyamıyorum k.bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?