- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Hoş geldiniz hiç bir fikrim yok bu konuda nasıl bir çatlak ? Porselen kurtarılır mı ki bilemedimMerhabalar yeniyim burda benim Porselen bi çaydanlığın var alt kısmı çatlamış nasıl tamir edebilirim var mi bi fikriniz
Amin canım inşallah ne güzel olmuş yaSu iç su ben de dedim ne etti bizim kız
Yengem 2. Tüp bebek tedavisinde senin gibi olmuştu hatta doktoru öksürmemeye çalış demişti ilki tutmamıştı ikincide de grip olunca kesin tutmaz diyordu tuttu elhamdulillah yeğenim 4 yaşına girecek Allahım bu güzel hikayeyin sonunu sana da yaşatsın inşallah
Geçmiş olsun canımOğlum sabah kahvaltıdan sonra kustu.Kızda emdiğini çıkarıyor.Balgam var kusmuğunda inş.ilerlemez korkuyorum biraz.Göğsüne zeytinyağı süreceğim inş.Sağlık ocağına gidemedik çokta rüzgar vardı.Yarına kaldı hiçbir iş yapamadım.Mutfağı toparladım çamaşır, bulaşık m. çalıştırıldı.Yemekte hazır birşeyler düşünüyorum evde sebze kalmamış bi çorba yaparım oğlum içsin diye.Pekmez zeytinyağı ılıyıp verdim akşama tekrar vereceğim inş.
Naptın gittiniz mi bi doktoraBoğazım ağrımıyoki anlamadım noluyo kızında hiç ağrımıyodu gittiğimizde
Buz çıkardım dilimi değdiriyorum ara ara o rahatlatıyorSu iç su ben de dedim ne etti bizim kız
Buz yanığı etme bu defa amanBuz çıkardım dilimi değdiriyorum ara ara o rahatlatıyor
Offffff zaten acıyor şimdi kestirecen sende götünü heeeBuz yanığı etme bu defa aman
Üstümden bi 10 kilo alsan ele ey olurOffffff zaten acıyor şimdi kestirecen sende götünü heee
Sizede geçmiş olsunGeçmiş olsun canım.Bizim oğlanında boynu ağrıyor ağrı kesici verdik.Zeytinyağı ile masaj yaptık sardık bakalım uyanmadı daha.Ins.geçmiştir okula gidemedi bu yüzden.
sağol kuzum❤❤Geçmiş olsun canım
sağolasın Allah razı olsun 2 defa geçmiş olsun mesajı almış olduk.Sizede geçmiş olsun
Kaç kilo yedin ki gızzBuz çıkardım dilimi değdiriyorum ara ara o rahatlatıyor
En son sayfadan okumaya başlayınca böyle oldusağol kuzum❤❤
sağolasın Allah razı olsun 2 defa geçmiş olsun mesajı almış olduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?