Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ya varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.

Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.

Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.

Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.

Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.

Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor

Herkes söyleyecek İnan takılma bu kadar He farkındayım söyleyen kişinin annen olması senin canını sıkan
Benim kız 3 buçuk aylık küçük de 5 buçuk aylık çıkardı dişlerini mani olabilir miydim yok erken çıkarmak iyi değil diyenlere de cevabım o oldu üzme tatlı canını yok yere kızım kolikti ağlar ağlar dururdu ilk ay 1 buçuk kilo aldığı halde doymuyor ondan ağlıyor diyenler çok oldu doymayan çocuk nasıl ortalama üstü kilo alır anlatamadım

Bazı insanlar böyledir. Mesafe isterler illaki. Sizi aşağı çeken insanlarla az zaman geçirmekte fayda var. Üzgünüm. Keşke herkes iyi olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…