Yae bu ekstra tuzluymuş bir kase anca yedim. Haa camım tatlıdır o da var tabiKaç kilo yedin ki gızzbenim de olur ama bu kadar hiç olmadı Yoksam canım mı tatlı
Nispet mi yapıyorsunSelam hatunlar nasılsınız.? Hafta içi bende icraat yok biliyorsunuz anca karın tokluğu, mutfak temizliği
Aşkolson rezil durumumu söyledimNispet mi yapıyorsun
Herkes söyleyecek İnan takılma bu kadar He farkındayım söyleyen kişinin annen olması senin canını sıkanYa varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.
Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.
Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.
Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.
Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.
Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor
Bazı insanlar böyledir. Mesafe isterler illaki. Sizi aşağı çeken insanlarla az zaman geçirmekte fayda var. Üzgünüm. Keşke herkes iyi olsa.Ya varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.
Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.
Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.
Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.
Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.
Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor
Çok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Bonusum bi doktora mı gitsenÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Geçmiş olsun canım benim ne oldu sanaÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Günaydın negomGünaydınnnn lüzumsuz insanların hayatımızdan uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3031374
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
İnşallah yan komşum taşınsın inşallahGünaydınnnn lüzumsuz insanların hayatımızdan uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3031374
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?