Eksik dua etme Allah daha iyi komşu versin deİnşallah yan komşum taşınsın inşallah
Yok canım inanmam canının tatlı ve panik olduğunaYae bu ekstra tuzluymuş bir kase anca yedim. Haa camım tatlıdır o da var tabi
Oyy ne oldu öyle bonusum yaÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Günaydın canlar. Hasta olanlara şifa diliyorum. Ödev olarak da Paspasları22 mart ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Ev terliklerini yıkamak.
Banyo paspaslarını yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Görüntülü arama bir daha nokta! Niye canını sıkmasına zemin hazırlıyorsun ya hu yazık değil mi sanaYa varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.
Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.
Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.
Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.
Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.
Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor
Üff ya limonsuz olsak okudum, dedim noldu yaAy ne olur beğen beni hatırım kalır lüzumsuz
(Lüzumsuz birinden bahsediyorum)
Şükür iyi canım ısınınca geçti üşütmüş
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi?Çok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Ah bonusum sana da nazar değdiÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Bizim toplumumuz herşeye karışmaya, boş konuşmaya bayılır canım. Bu anne de olsa değişmiyor. Enerjini emcükleyenlerle mesafeli olman en iyisi. Üzme kendiniYa varya allah gerçekten iyilerle karşılaştırsın. Kadının zaten bana anneliği yok olmadı hiç, darlıyor ara diye bende torununu görsün diye arıyorum onda da canımı sıkıyor.
Doğuma yanıma gelmez olaydı geldi gitti. Bugün bebeğimle konuşurken bu ne ya geldiğimden beri hiç büyümemiş diyor. Küçük kalmış diyor.
Anne kilosu iyi hemşire doktor sağlıklı diyor diyorum. Amaaan kaç ay geçti az buz mu diyor. Sen fotoları tepeden çektiğin için büyük duruyor demek ki çocuk diyor.
Ki ben ona hiç foto atmadım. İnsan yerine koyup kardeşime atıyordum oda arkadan böyle konuşuyor demek ki. Annem de onun lafları bana kusuyor. Ya hadi beni geçtim gerizekalı embesiller el kadar bebeğime kulp takacak şey bulmayın bari.
Yok erken diş çıkarsa iyi olmaz. Yok işte boyu kısa yok bilmem ne. Çocuk kilolu değil. Lanet olsun ya. Bunlarla kan bağım olmasaydı da komple hayatımdan silebilseydim keşke.
Aramam artık aradığında da telefon bozuldu der görüntülü konuşmam. Allah’a havale ediyorum gerçekten o görüyor duyuyor biliyor
Rabbim yardımcın olsun canım. Doktora gitmeyi ihmal etme lütfenÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Geçmiş olsun bonusum şimdi nasılsın tansiyon mı oynadı acabaÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Off aynı şeyleri yaşamışız.Herkes söyleyecek İnan takılma bu kadar He farkındayım söyleyen kişinin annen olması senin canını sıkan
Benim kız 3 buçuk aylık küçük de 5 buçuk aylık çıkardı dişlerini mani olabilir miydim yok erken çıkarmak iyi değil diyenlere de cevabım o oldu üzme tatlı canını yok yere kızım kolikti ağlar ağlar dururdu ilk ay 1 buçuk kilo aldığı halde doymuyor ondan ağlıyor diyenler çok oldudoymayan çocuk nasıl ortalama üstü kilo alır anlatamadım
Çok üzüldüm canım.Rabbim şifa versin.Yanlış anlama bu panik atak mı? yoksa tansiyon kan şekerinin düşmesi falan mı?Çok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Gızz kim bunlarAy ne olur beğen beni hatırım kalır lüzumsuz
(Lüzumsuz birinden bahsediyorum)
amin.❤❤❤Günaydın
Hayatınız o kadar renkli olsun ki tavus kusu kanatlarını açmaya utansın
Paspas yıkamayı alıyorum.22 mart ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Ev terliklerini yıkamak.
Banyo paspaslarını yıkamak.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Günaydın herkese..Günaydınnnn lüzumsuz insanların hayatımızdan uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3031374
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?