Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam canlar herkese mutlu haftalar
Dünden beri hafif hafif alt karın sancısı oluyor kısa kısa ayakta olduğumdan mi nedir yemek supurme falan
Duphaston cuma akşam bitiyor bakalm ne olcak
akşam rahat uyudum gibi bişi en azından gözüm sismedi yani bu sefer çok etkilemicek gibi bakalım

Rutin işleri yaptım yemekde ocakta su anda

Oyy ne oldu öyle bonusum ya

Çok geçmiş olsun tez zamanda geçsin gitsin tüm sıkıntıların

Bonus inşallah çabucak toparlanırsın canım

Alıntıların hepsi çıkmadı çok sağolun daha iyiyim şükür halsizim baya. Soğuk algınlığı oldu heralde sıcak evde üşütebilmişim

Alıntıların hepsi çıkmadı çok sağolun daha iyiyim şükür halsizim baya. Soğuk algınlığı oldu heralde sıcak evde üşütebilmişim
Evet ya ev sıcacık ama evde hastalık bitmiyor. havalandırırim da mutlaka ama işte bitmiyor rabbim beterinden korusun geçmiş olsun sana da canım

Nevresimleri değiştirdim çıkanları yıkadım
Evi topladım (savaş alanı gibiydi)
Dip köşe süpürdüm
Bulaşık makinesini doldurup çalıştırdım
Mutfak dolaplarını üstten sildim
Klozeti lavaboyu ovdum banyoyu yıkadım
Oğlumu yıkadım
Toz aldım
Karnabahar haşladım akşama fırında yapıcam yanına patates de atarım

Bu aralar dersi biraz saldım tekrar toparlamam lazım

Off burada da öyle kızımi aşıya götürdük sıcacıktı hava.Eve gelince soğuk ama.Şükür aşımızı olduk inş.ateş yapmaz
Şifa olsun inşallah bizimki de 6. Ay aşısını oldu bugün
Korkma canım doktor söyler muhakkak bence sıkıntı yok mesela bizimki hiç almamış 6. Aya girdi ek gıdaya başlıyoruz 7. Ayda tekrar getir dedi kilo almazsa mama takviyesi yapalım ki seninki kilo almış mama takviyesine gerek duyacağını sanmıyorum
Çok teşekkür ederim temizlendikten sonra bir bakayım duruma ama lavabo aç bir an korkuttu beni.
Gidere dök bak içine değil önce sıcak suyla sonra soğuk suyla akıt Allah korusun bir şey olur filan korktum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…