Giderim canım niye gitmim anlayamadım nolduğunu. Üşüttüm diyorum heralde soğuk algınlığı başka bişeyim yok çünkü.Hiç mi canının kıymeti yok git hastaneye bir saniye bile bekleme
Benim de karşı komşum inşallahİnşallah yan komşum taşınsın inşallah
Çok teşekkür ederimGider deliği var ya kuzum oraya tuz döktüğümüz değil öteki
Oyy ne oldu öyle bonusum ya
Çok geçmiş olsun tez zamanda geçsin gitsin tüm sıkıntıların
Bonus inşallah çabucak toparlanırsın canım
Bonus nasıl oldun kuzum
Bonus geçmiş olsun ❤
Eğer bir gün işimiz bittiyse ya çocuklar yanımızda değildir ya da ruhuna fatiha deniyordur bizim içinBitmiyor bitmiyor yine bitmiyor iş
Öğlen bir geliyor üçü evde sanki kasırga çıkıyor
Tövbe estağfurullahEğer bir gün işimiz bittiyse ya çocuklar yanımızda değildir ya da ruhuna fatiha deniyordur bizim için
Evet ya ev sıcacık ama evde hastalık bitmiyor.Alıntıların hepsi çıkmadı çok sağolun daha iyiyim şükür halsizim baya. Soğuk algınlığı oldu heralde sıcak evde üşütebilmişim
Gastrit falan mı var negoBu aralar midem ağrıyor hayrolsun
Yemin ederim gözümde canlandırdım kalbim acıdıEle bi uzanmışımki banyoyaaklıma geldikçe gülüyorum
Kız üzülme öyle ya allah dermansız dert vermesin bu ne ki. Ponçikmi oldun sen bugün?Yemin ederim gözümde canlandırdım kalbim acıdı
Şifa olsun inşallah bizimki de 6. Ay aşısını oldu bugünOff burada da öylekızımi aşıya götürdük sıcacıktı hava.Eve gelince soğuk ama.Şükür aşımızı olduk inş.ateş yapmaz
Korkma canım doktor söyler muhakkak bence sıkıntı yok mesela bizimki hiç almamış 6. Aya girdi ek gıdaya başlıyoruz 7. Ayda tekrar getir dedi kilo almazsa mama takviyesi yapalım ki seninki kilo almış mama takviyesine gerek duyacağını sanmıyorumKızlar bilgisi olan yazsın lütfen.Benim kız bu ay 700gr almış sizce nasıl? Mama takviyesi yapılmalı mı? Zaten yazmıştım belki biliyorsunuzdur reflüsüde var kusmada yoğun etkiliyordur kilo alımını.30 mart randevumuz var dr.a gidicez inş. U UcanSupurgeJES
Gidere dök bak içine değil önce sıcak suyla sonra soğuk suyla akıt Allah korusun bir şey olur filan korktum şimdiÇok teşekkür ederimtemizlendikten sonra bir bakayım duruma ama lavabo aç bir an korkuttu beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?