Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın
Bulaşık makinasını alayım. Dün deterjan gözünü açmamış, sabah tekrar çalıştırdım. Giderinde veya filtresinde bir sorun var sanırım tabanında su birikiyor.
Giderine lavabo açıcı döküp sıcak su ile akıtmıştım ben bi kere koku da gitmişti sen de mi denesen acaba canım ?

Öncelikle 700 gr gayet güzel bir kilo endişeyi kenara bırak. Kaç aylık şuan onu de bi

Teneffus Zili 4 aylık aşısı oldunuz sanırım. Şimdi sana şöyle söyleyeyim. 3 ay zaten biraz gerileme oluyor ataktan şundan bundan. Onun dışında reflü de etkiler ama maşallah çok etkilememiş bile. Zaten ilk 3 ay 1 kg alması sonra ki 3 ay 700-1000 gr arası alması gerek. 600 altına düşmedikçe hiç endişe duyma ki düşse de duyma.

Öncelikle 700 gr gayet güzel bir kilo endişeyi kenara bırak. Kaç aylık şuan onu de bi
4 aylık canım 6 gün gecikmeli yaptırdık aşımızı.Endişeli değilim canım sormak istedim sadece.Alerji dr.una danışırım inş.Allah ın izniyle 5.ayda başlamayı düşünüyorum ek gıdaya birşey kalmadı fakat reflüsü olan bi bebek için ne zaman başlamak uygun onu bilemiyorum tabi.

Sen sadece anne sütü veriyorsun o yüzden doktora bir danış. Ne diyecek bakalım

Hmm anladım canım geçen ay bi hayli az aldı 450 gr.civarı o yüzden biraz toparlamış olduk.700 grama sevindim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…