- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Giderine lavabo açıcı döküp sıcak su ile akıtmıştım ben bi kere koku da gitmişti sen de mi denesen acaba canım ?Günaydın
Bulaşık makinasını alayım. Dün deterjan gözünü açmamış, sabah tekrar çalıştırdım. Giderinde veya filtresinde bir sorun var sanırım tabanında su birikiyor.
Giderine derken makinanın içine mi dökmüştün lavabo açıcıyı süpürge? Koku da yapıyor dediğin gibi.Giderine lavabo açıcı döküp sıcak su ile akıtmıştım ben bi kere koku da gitmişti sen de mi denesen acaba canım ?
Bulaşık makinesi ini alayım ben22 mart ödevi
Bulaşık makinesini temizlemek.
Ev terliklerini yıkamak.
Banyo paspaslarını yıkamak.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Ne güzel bir temenni bu Negoooooooo amin akinnnnGünaydınnnn lüzumsuz insanların hayatımızdan uzak olduğu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 3031374
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Gider deliği var ya kuzum oraya tuz döktüğümüz değil ötekiGiderine derken makinanın içine mi dökmüştün lavabo açıcıyı süpürge? Koku da yapıyor dediğin gibi.
Kız bozulmasınGider deliği var ya kuzum oraya tuz döktüğümüz değil öteki
İçine dökmedim kuzum gidere sadece ama bilemedim olur mu olur şimdiKız bozulmasınben sirke karbonat Limon tuzu döküyorum onda bile korkuyorum
Hiç mi canının kıymeti yok git hastaneye bir saniye bile beklemeÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
Off burada da öyleBahar geldi mi neee bugün tam bahar havası var
Öncelikle 700 gr gayet güzel bir kilo endişeyi kenara bırak. Kaç aylık şuan onu de biKızlar bilgisi olan yazsın lütfen.Benim kız bu ay 700gr almış sizce nasıl? Mama takviyesi yapılmalı mı? Zaten yazmıştım belki biliyorsunuzdur reflüsüde var kusmada yoğun etkiliyordur kilo alımını.30 mart randevumuz var dr.a gidicez inş. U UcanSupurgeJES
4 aylık canım 6 gün gecikmeli yaptırdık aşımızı.Endişeli değilim canım sormak istedim sadece.Alerji dr.una danışırım inş.Allah ın izniyle 5.ayda başlamayı düşünüyorum ek gıdaya birşey kalmadı fakat reflüsü olan bi bebek için ne zaman başlamak uygun onu bilemiyorum tabi.Öncelikle 700 gr gayet güzel bir kilo endişeyi kenara bırak. Kaç aylık şuan onu de bi
Sen sadece anne sütü veriyorsun o yüzden doktora bir danış. Ne diyecek bakalım4 aylık canım 6 gün gecikmeli yaptırdık aşımızı.Endişeli değilim canım sormak istedim sadece.Alerji dr.una danışırım inş.Allah ın izniyle 5.ayda başlamayı düşünüyorum ek gıdaya birşey kalmadı fakat reflüsü olan bi bebek için ne zaman başlamak uygun onu bilemiyorum tabi.
Hmm anladım canım geçen ay bi hayli az aldı 450 gr.civarı o yüzden biraz toparlamış olduk.700 grama sevindim benTeneffus Zili 4 aylık aşısı oldunuz sanırım. Şimdi sana şöyle söyleyeyim. 3 ay zaten biraz gerileme oluyor ataktan şundan bundan. Onun dışında reflü de etkiler ama maşallah çok etkilememiş bile. Zaten ilk 3 ay 1 kg alması sonra ki 3 ay 700-1000 gr arası alması gerek. 600 altına düşmedikçe hiç endişe duyma ki düşse de duyma.
Evet dr.un görüşünü merak ediyorum bende.Sen sadece anne sütü veriyorsun o yüzden doktora bir danış. Ne diyecek bakalım
Anladım canım önce sağlık zaten şu alerji ve reflüde geçsin de çok kilolu olmasına gerek yok.Sağlıklı bi kiloda olsa yeter.Teneffus Zili misal çocuk 3 kg doğduysa şuan 6 kg ise kafan rahat olsun keyfine bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?