- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Bilmiyorum ki canım diş çıkardı o mu etki ettiTeşekkürler canım.Sizinde aşınız şifa olsun inş.Neden kilo almamış ki canım? Hastalandı mı?Ek gıdaya girmişsiniz toparlar Allah ın izniyle.❤
Geçmiş olsun canım ılık süt ya da baş veya şeker serbeti yap ılık olsun iyi geliyorBu aralar midem ağrıyor hayrolsun
Ali veli kırk dokuz elli geldi aklımaAlinin atıyla geziyordum
Bu aralar terbiyesizim hep kötü şeyler geliyor aklıma benimAli veli kırk dokuz elli geldi aklıma
Olma ihtimali yüksek reflü de olabilir belirtiler uyuyorGastrit falan mı var nego
24 derece üstü hastalık sebebi bakEvet ya ev sıcacık ama evde hastalık bitmiyor.havalandırırim da mutlaka ama işte bitmiyor rabbim beterinden korusun geçmiş olsun sana da canım
Ben güldüm bak böyle düşündümÜzgünçlü atmayın kız ablama anlattım o güldü sizde gülün yazı farkı işte
Yere uzanmışım tozlu olduğunu haftasonu hiç bakmadığımı gördüm.
Yanlış hatırlamıyorsam tahin iyi geliyordu galiba mideye bi dene istersenOlma ihtimali yüksek reflü de olabilir belirtiler uyuyor
Ben güldüm bak böyle düşündüm Eki Görüntüle 3031744
Bende koyayım bir çay yorgunum o yüzden gerildimÇay demledim içeyim gözüm açılsın
Servise vermediniz bu sene zor oldu sanaBende koyayım bir çay yorgunum o yüzden gerildim
Zahmet olacak ama bir el at istersen deseydinEşim arkadan uykulu uykulu diyo ambulans çağırım mi yeookk dedim ne işi var ambulansın
Yok artık vay anasını
Puh cık cık cıkNego beni tokatlıyor hep şamar oğlanıyım ben onun mazlumuyumama sen ya sen ponçiğine kıyabilir misin ?
Pazar günü yaptım unla@Efser Demek komşularınla mıhlama yiyecesun
Nabacaaaan negoya öldürtmek mi istiyorsun kendini
Yok sadece dert dinleyeceğim. Elimden başka ne gelir
Hacı sence ben bu topa girermiyim?
Hiç sevmem tek yemek daha güzelBir şey yemek için başka birine ihtiyaç duymayı yaşayamadım
Seneye artık korona yüzünden vermedik bir çıkış saati ama yoruyor yinedeServise vermediniz bu sene zor oldu sana
Geçmiş olsun canımÇok zor bi gece geçirdim bayılıyodum az daha banyoya uzanmak zorunda kaldım fenalık hissi geçmeden kalkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?