O kuymak oluyorPazar günü yaptım unla
Tıkalı mı hala?Selamlar
Nego Kaptanım ben birkaç gün ödevleri yapamayacağım biraz keyifsizim burnumdan dolayı
Geçmiş olsun canımŞimdi iyisindir inşallah.
Aman hepsi bir banaO kuymak oluyor
Dilime takılcak ya yazıklar olsun diye
Hem nasılTıkalı mı hala?
Hiç bilmiyorsun ayna karşısına geçeceksin bir elin cepte bir bacak önde yamuk duracaksın ki ince çıkasınDemek ben o yüzden iri çıkıyorum
Alerji ilacını alıyor musun? Sprey olarak var mı ilacını?Hem nasıl
Uyuyamıyordum zaten şimdi hepten berbat olduSerum suyu alacaktım eczacı işe yaramaz dedi, Sinüs temizleme kiti aldım yaptım o da işe yaramadı gece ağladım sinirden daha da tıkandı Bu akşam olmazsa acile gideceğim bişi soksunlar açılsın
Bu arada sirkeli su açıyor ama çok yakıyor bilgin olsunHem nasıl
Uyuyamıyordum zaten şimdi hepten berbat olduSerum suyu alacaktım eczacı işe yaramaz dedi, Sinüs temizleme kiti aldım yaptım o da işe yaramadı gece ağladım sinirden daha da tıkandı Bu akşam olmazsa acile gideceğim bişi soksunlar açılsın
Tekrardan çok geçmiş olsun canımDua eden, merak edip soran herkesten Allah razı olsunannem taburcu oldu bugün
Ha birde viks varsa onun buharı da açıyorHem nasıl
Banyoda yatarken tüm kirler gözüne mi çarptıKalkınca odamı toparladım
Banyoyu temizledim gece gözüme batmıştı
Ödevi de yapmış oldum
Oturdum uzandım
Oğlan evi süpürdü
Çocuk odası yarım kaldı ora süpürülcek toplancak
Mutfak duruyo yemek koyup toplayacağım inş
Gözün aydın canımDua eden, merak edip soran herkesten Allah razı olsunannem taburcu oldu bugün
Uf hemde nasıl olay yeri gibi duşkabinin oralara diş fırçasıyla giricem duştaBanyoda yatarken tüm kirler gözüne mi çarptı
Var canım ama benimkiler bahar alerjsii içindiAlerji ilacını alıyor musun? Sprey olarak var mı ilacını?
Sirkeli suya cesaret edemedim burun içinde yaralar var kuruluktan çok acırBu arada sirkeli su açıyor ama çok yakıyor bilgin olsun
Viks vb şeylerin kokusuna tamanen tıkanıyorumHa birde viks varsa onun buharı da açıyor
Ben de eski fırça ucumu dezenfekte edip kullanıyorum elektrikli fırçayla çok güzel oluyor minik yerlerdeUf hemde nasıl olay yeri gibi duşkabinin oralara diş fırçasıyla giricem duşta
Ben de eski fırça ucumu dezenfekte edip kullanıyorum elektrikli fırçayla çok güzel oluyor minik yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?