Ayy niyeeeeAnnem gece vakti sogan olan çöp atılmaz der kız bir daha dikkat et
Ben attım bir kere çarpılırsın sogan kabugu gece atılmaz dedi. Korkunca sorgulamadım açıkcasıAyy niyeeee
Gidip alayım mı geriAnnem gece vakti sogan olan çöp atılmaz der kız bir daha dikkat et
Yok kız saçmalamaGidip alayım mı geri
Benim anneminde soğan kabuğuyla ilgili bi söylemi vardı.Yok kız saçmalamavalla adın çıkar çöp karıştırıyor dye
NeydiBenim anneminde soğan kabuğuyla ilgili bi söylemi vardı.
Üç harfliler ile ilgili birşeydi bende korkuyordum soğan kabuğundan.
Söyleme söylemeÜç harfliler ile ilgili birşeydi bende korkuyordum soğan kabuğundan.Saçma tabiki
5 yıla yakındır arnica tesla premium kullanıyorum çok memnunum. Daha geçen hafta degiştim filtresini.Kızlar elektrikli süpürgesinden memnun olan marka model ismi yazabilir mi?Süpürem bozuldu benim kullandığım elektrolux toz torbasız ben çok menundum ses desibeli de yüksek değil.Aynısını mı alsam diyorum farklı birşey mi acaba diye düşünüyorum.
Marka model bilmiyorum ama bence yeni süpürge alacaksan dikey süpürgelerden alKızlar elektrikli süpürgesinden memnun olan marka model ismi yazabilir mi?Süpürem bozuldu benim kullandığım elektrolux toz torbasız ben çok menundum ses desibeli de yüksek değil.Aynısını mı alsam diyorum farklı birşey mi acaba diye düşünüyorum.
Sağol canım araştıracağım5 yıla yakındır arnica tesla premium kullanıyorum çok memnunum. Daha geçen hafta degiştim filtresini.
Teknosadan bakındım satıcı normal süpürgenin yerini tutmuyor dedi dikey süpürgeler.Marka model bilmiyorum ama bence yeni süpürge alacaksan dikey süpürgelerden al
Çok aradığım bir tat değilEfser Demek komşularınla mıhlama yiyecesun
Halı çırpmayı çok seviyorum sanki daha temiz oluyorNeyse halıları kitledim eşime şunları bir çırp yiğidim gitmeden dedim
Yıl olmuş 2022 halı çırpyoruz evet nooooldu
Amin canım hepimiz içinAllah kolaylık versin canım.Inş.bundan sonrası daha rahat geçer senin için.❤
İnşallah ya Kimse de olmayınca tek başıma biraz daha zorlanıyorumSeni en iyi ben anlarım gece 3 e kadar kucağımda gezdiriyordum.Bigün bakanım olmadı.Şimdi az biraz işlerimi yapabiliyorum bin şükür.Rabbim yardım ediyor bi bakmışsın büyümüşler,çok hayırlı evlatlar olmuşlar.☺
Diş çıktı şükür de huysuzluk miras kaldıAllah yardımcın olsun diş zor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?