Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar elektrikli süpürgesinden memnun olan marka model ismi yazabilir mi?Süpürem bozuldu benim kullandığım elektrolux toz torbasız ben çok menundum ses desibeli de yüksek değil.Aynısını mı alsam diyorum farklı birşey mi acaba diye düşünüyorum.

5 yıla yakındır arnica tesla premium kullanıyorum çok memnunum. Daha geçen hafta degiştim filtresini.

Marka model bilmiyorum ama bence yeni süpürge alacaksan dikey süpürgelerden al

5 yıla yakındır arnica tesla premium kullanıyorum çok memnunum. Daha geçen hafta degiştim filtresini.
Sağol canım araştıracağım peki sesi nasıl kaç desibel?Büyük mü ağır mı?Fiyatlar ne durumda bakmam lazım. Bende elektroluxten vazgeçemiyorum canım.

Marka model bilmiyorum ama bence yeni süpürge alacaksan dikey süpürgelerden al
Teknosadan bakındım satıcı normal süpürgenin yerini tutmuyor dedi dikey süpürgeler. Ben de marka model bilmediğim için dikey süpürgede tecrübesizim. Ama bencede çok portatif rahat olur kullanımı

Neyse halıları kitledim eşime şunları bir çırp yiğidim gitmeden dedim
Yıl olmuş 2022 halı çırpyoruz evet nooooldu
Halı çırpmayı çok seviyorum sanki daha temiz oluyor
siteninin girişindeki korkuluklarına bakıp bakıp burdan ne halı sirkelerdim diyorum
O zaman banada öğretirlerdi senenin kaç olduğunu

Bugün;
Yatağı topladım,
Dün bulaşık makinası deterjanı almamış, sabah bir daha yıkadım. Program bitince bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım,
Bulaşık makinasının filtresini temizleyip, karbonat-sirke- limon tuzu ekleyip 95 derecede çalıştırdım,
Kahvaltı bulaşıklarını makinaya yerleştirdim,
Beşiğin kenarlıklarını taktım,
İki defa çamaşır makinesi çalıştı. (Mutfak havluları ve el havluları),
Akşam üstü yürüyüş yaptık eşimle çocukla,
Gelince kızımı yıkadım.

Sanki birkaç şey daha yapmıştım ama hatırlayamadım. :))

Allah kolaylık versin canım.Inş.bundan sonrası daha rahat geçer senin için.
Amin canım hepimiz için
İnşallah ya Kimse de olmayınca tek başıma biraz daha zorlanıyorum
Allah yardımcın olsun diş zor ya
Diş çıktı şükür de huysuzluk miras kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…