8.mi Allah korusundeme öyle 8..yi alıyo kadın benden genç
Sansürsüz hali varmışBulasitrma beni simdi cok güldüm ya
Nerdesin ulanAmin negom aminnnnGünaydın canlarım
Sonuçta orda uzanıp vakit geçiriyorBanyo bonus icin farklı bi yer degisik düsünmüs olabilir
Aşırı çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var. Kalın ince fark etmiyorBir tane bluz Bir kaç tane de sökülmüş çorap diktim.
Ödev tamamdır.
Yatağımın çarşafıni değiştirdim.
Mutfak tavanında örümcek ağı oluşmaya başlamış gibi onları temizledim fırçayla.
Ayda bir temizliyorum tavanı yine de ağ oluşuyor sizinkiler de öyle mi acaba ?
Ben ilk defa bu kadar yirtildigini görüyorum.Aşırı çorap yırtıyorum ya, sanki ayaklarımda diken var. Kalın ince fark etmiyor
Ooo ölme züpürge ölme biri 2 sene sonra diğeri 6 sene sonra ilkokula başlayacakNe yaparsınız bebeleri okula gönderince artık sizde
Bakacağım canım sağol☺Benimki fakir veyron xl sesi az
Benimde süpürgem elektrolux çok memnundum.Çok yormuyor iyi çekim yapıyordu.Fakir mi iyi değil 5 seneyi geçti daha filtre değişmedim halıya yapışıyor.
Ben yormayan süpürge istiyorum o yüzden dyson minelli diyorum açıkcası onlar süper çekiyor ama yormuyor
Dediğine katılıyorum canım annemler aldı vasat çıktı.Kuzenim almıştı anneler günü hediyesi olarak deneme fırsatım oldu elektrolux çok daha başarılıydı.Bundan önce annemde bi fakir vardı imreniyoduk nego seninde onlardan demek. Biz kv ye aldık inanamazsın fakir olduğuna o kadar diyim. Ben saç kurutma aldım oda vasat çıktı. Traş makinesi aynen vasat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?