Ne kızıyon la anca işte bebe tepeme sıçtı bugüniki hava alsın çocuk rahatlasın dedim. Baktım ılık ılın yanağımdan aşağı akıyor yiğidimin sidiği
Ben sadece mutfak sandalyelerini kaldırıyorum canım. Misafir odasında herşeyin dibine rahat girip çıkıyor. İllaki tüm evi yapmak zorunda değilsin. İstediğin yeri de seçebiliyorsun. Roborock 4 farklı harita da yapıyor. Bak bir görsel atayım. Seçmeli yapmışım. Alırken pil süresine dikkat et. Benime evim büyük olmasına rağmen şarjı yetiyor. Ben de buradan arkadaşlara sorarak aldım.aa bak şimdi heyecanladımteşekkür ederim canım.Dün geceden beri bakınıyorum beğenende var beğenmeyende.Normal süpürge gibi olmuyor diyolar.Evi hep toparlamak lazımmış ondan şikayetçi olanda vardı.Takılınca sorun oluşturuyor galiba.Ama normalde süpürge açınca da herşeyi topluyoruz zaten
Teşekkür ederimD u t geçmiş olsun canım
Teneffus Zili umarım içine sinenni bulursun bende çok istiyorum bazen ama ancak ileride
Şifa anam şifaNe kızıyon la anca işte bebe tepeme sıçtı bugüniki hava alsın çocuk rahatlasın dedim. Baktım ılık ılın yanağımdan aşağı akıyor yiğidimin sidiği
Kız çocuuuu bırakılır mıErkek çocuğu açık bırakılır mı ulan
En azından etrafa çok sepmez. Kızda dikey inerKız çocuuuu bırakılır mı
En azından etrafa çok sepmez. Kızda dikey iner
Kız çocuuuu bırakılır mı
Ben buzlukta olan sebzeden fırına atacağım, dünden de makarna vardıBi ilaç alıp yattıydım az dalıyodum telefona uyandım.
Ne yemek yapacüğük nohut ıslamayı unutmuşum salak gibi
Fazla klotaktan hepBi ilaç alıp yattıydım az dalıyodum telefona uyandım.
Ne yemek yapacüğük nohut ıslamayı unutmuşum salak gibi
Hiç biri bırakılmazda erkek direk suratına hedefliyor ve tutturuyor
E oturup yapsa zaten tuvalete gidebilecek düzeydedir. Bu bebek formatı henüzoturup yaparsa sağa sola fışkırır ama
Küçüğümde hala bez var oturmayı düşünmezE oturup yapsa zaten tuvalete gidebilecek düzeydedir. Bu bebek formatı henüz
Klorağına kurban getir de silek temizleyekNe kada iğrenç muhabbetler heleee
İş yapmadığım gibi bir de sayfayı çişe buladımNe kada iğrenç muhabbetler heleee
Zikir gibi klorak dilinden düşmüyor dutKlorağına kurban getir de silek temizleyek
Silme özelliği önemli değil canım o süpürsünde ben silerimSilmesi elle silmek gibi değil tabi. Ev çok kirli değilse idare eder. Köşe bucağı süpürüyor canım. Gireceği her yere girebiliyor. Silme için halıları toplamak lazım. Daha pahalı modellerde halı algılama var sanırım. Bizimkinde sadece bölge seçebilirsin halı varken sildirmek için.ben silme yaptırdığım da tüm halıları topladım. Gece çalışması avantaj. Örneğin xiaomi mop pro 2 karanlıkta çalışmıyor. Elektrik hiç harcamıyor canım. Önünde takılacağı engel yoksa dışardayken çalıştırabilirsin.ben çoğunlukla ile gelince çalıştırıyorum, zaten haritadan takip edebiliyorsun
Teşekkürler canım.Nasip olur inş.sanada gönlüne göre versin Rabbim.D u t geçmiş olsun canım
Teneffus Zili umarım içine sinenni bulursun bende çok istiyorum bazen ama ancak ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?