Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar robot süpürge kullanan var mı aranızda ? Yakını kullanıpta memnun olan var mı? Eşim ilk robot süpürge alalım dedi.Şimdi koltuk süpüremeyiz onunla falan diyor Teknosadan baktım 2 tane uygun fiyatlı gördüm Grundig ve bi marka daha.Yorumlarda gayet iyiydi. D u t canım bu arada çok geçmiş olsun.❤❤

Benim var canım. Roborock s5 max benimki. Kanepelere küçük arçelik Süpürgem yetiyor. Ben çok memnunum.

Günaydın canlar bugün daha bı iyiyim şükür umarım sizlerde iyisinizdir
Ev havalandirildi hava bı kapalı bı güneşli
Supuruldu
Mutfak toplandi
Bulaşık makinesi çalıştirildi
Tezgah Ocak lavabo silindi
Nevresim makineye atıldı birazdan asilcak
2 posta az daha çamaşır var yikancak
Şimdilik bu kadar

Benim var canım. Roborock s5 max benimki. Kanepelere küçük arçelik Süpürgem yetiyor. Ben çok memnunum.
Ben de alacağım ücretsiz dönüşü teyo hem de iyisinden alayım diyorum yalapşap süpürürse kullanmam ben onu genel itibariyle roborocku duyuyorum iyi diye

Aa süper maşallah canım benim baktığımda bu marka idi sanırım. darısı başıma. Biraz sorular soracağım kusura bakma.Peki silme özelliği var mı? Temiz yapıyor mu? Benim evde halı var canım heryerde serili ev doğalgazlı değil klima açıyorum.Halıları temizliyor mu rahat süpürebiliyor mu? Çok elektrik yakıyor mu? Köşelere girebiliyor mu? Wifi ile evde yokken çalıştırıyor musun mesela? Çok sordum kusura bakma bizde kimsede yok o yüzden hiçbir fikrimde yok.Avm ye gittim normal süpürgelere baktım aklımda yoktu o an.

Ben de alacağım ücretsiz dönüşü teyo hem de iyisinden alayım diyorum yalapşap süpürürse kullanmam ben onu genel itibariyle roborocku duyuyorum iyi diye
Süpürmesi çok iyi canım. Silme eh işte. Ben 1 gün durup bir gün çalıştırıyorum. Gerçekten kullanışlı. Annem de parasını biriktirmiş, ona alacağım ama fiyatlar düşer mi diye bekliyorum

Teşekkür ederim canım

Silmesi elle silmek gibi değil tabi. Ev çok kirli değilse idare eder. Köşe bucağı süpürüyor canım. Gireceği her yere girebiliyor. Silme için halıları toplamak lazım. Daha pahalı modellerde halı algılama var sanırım. Bizimkinde sadece bölge seçebilirsin halı varken sildirmek için.ben silme yaptırdığım da tüm halıları topladım. Gece çalışması avantaj. Örneğin xiaomi mop pro 2 karanlıkta çalışmıyor. Elektrik hiç harcamıyor canım. Önünde takılacağı engel yoksa dışardayken çalıştırabilirsin.ben çoğunlukla ile gelince çalıştırıyorum, zaten haritadan takip edebiliyorsun

aa bak şimdi heyecanladım teşekkür ederim canım.Dün geceden beri bakınıyorum beğenende var beğenmeyende.Normal süpürge gibi olmuyor diyolar.Evi hep toparlamak lazımmış ondan şikayetçi olanda vardı.Takılınca sorun oluşturuyor galiba.Ama normalde süpürge açınca da herşeyi topluyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…