Hatta pipetle içindeki havayı çekersen vakumlu gibi düz duruyor poşetlerHmmm tamam bunu da hiç düşünmemiştim
Hepimize inşallah canım yarına biraz kuru fasulyem var onu ıslatıp şiştikten sonra koyarım yeşil mercimeği de pişirip koyarım nohut, barbunya, buğday koymuştum geçenlerdeEline sağlık canım afiyetle yemek nasip olsun.
Sabahın nurunda ne mikseri çırpma teli neyimize yetmiyorPankekimi de normal keki de mikserle çırparım
Ya siz neden beni ciddiye almıyorsunuz kiSen onu biz gülelim diye yazmamışmıydın tarif için mi yazmıştın
Benim biraz var ama epey azaldı koymam lazım yineHepimize inşallah canım yarına biraz kuru fasulyem var onu ıslatıp şiştikten sonra koyarım yeşil mercimeği de pişirip koyarım nohut, barbunya, buğday koymuştum geçenlerde
Rabbim Esirgesin korusun o mühiti değiştirme imkanları yokmu kuzum?Günaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.
Ne bilelim komik komik yazdığın için olabilir mi acabaYa siz neden beni ciddiye almıyorsunuz ki
EvetBunu anlamadımposedi bağlamadan hemen önce havayı çekip oyle mı bağlayacağız
Ya nego diger keklerşm oluyor o neden olmuyor180 derecede kek pişiriyor sonra olmadı diyor süpürge sus aramızda
Bende mikser kullanırım çırpma teli beğenmiyorumSabahın nurunda ne mikseri çırpma teli neyimize yetmiyor
amin canım Allah razı olsun.Annen nasıl oldu?Allah korusun düşmanlara fırsat vermesin inşAllah
evet kuzum çok iyi hatırladın, erkek kardeşlerim var bi sürü kuzenim var o binada.Çok korkuyorum artık.Büyük kuzenlerim gitmiş dün öğlen vakitlerinde bi tartışma yaşanmış babam onların girmesini istemiyor benim için kimsenin burnu kanamasın diyor.Allah razı olsun sevenimiz çok dün akşam o kadar çok insan geldiki geçmiş olsun demek için.Babam çok dürüst bi insandır herkesin saygısını kazanmış biri.Ama gel gör ki çal çakal huzur vermiyor işte.Ben dünden başladımama bugün paydos burda kar tatili oldu arkadaşlarım evde yürüme mesafesinde olan bi arkadaşımda toplanacağız
Kız geçenlerde de eve isabet etmemiş miydi üstelik sobanın yanında babam oturur demiştin kasıtlı baban hedef alınıyor sanki bilen takip eden biri tarafından
Aynen ya pankek için o sesi çekememSabahın nurunda ne mikseri çırpma teli neyimize yetmiyor
Sus musluk uzun uzun yaztık bunun sebepleriniYa nego diger keklerşm oluyor o neden olmuyor
Bil bakalım akşam ne ısladım şimdi ne koyucam ocağaUlan ya dün akşam işim bittikten sonra bi gün önce unuttuğum nohutu ıslayacaktım yine unutmuşum.
Hasbinallahhh ödev bahanesiyle ıslatayım
Pankeke hiç kullanmadım ya o kadar seriye bağlamışım ki elim gitmiyor miksere belki fazla ölçü olursa bende mikser kullanabilirimBende mikser kullanırım çırpma teli beğenmiyorum
Ayılıyırum onun sesiyleSabahın nurunda ne mikseri çırpma teli neyimize yetmiyor
Olanı yazıyorum gerçi amaNe bilelim komik komik yazdığın için olabilir mi acaba
Tamam sustum. Ama yapıp tutmayayıncaya kadarSus musluk uzun uzun yaztık bunun sebeplerini
Sadece ben burada durmanızı istemiyorum demiş.Bu kadar olay uzamamış.O da tamam dayı demiş.Gelmis tekrar bu kapıda tekrar uyarmış galiba eve geçmiş.Karşımızda oturan suç makinesi gibi bikaç tip var.Baban onlarla ağız dalaşına girmiş mi ? Komşulara vs onlarla ilgili konuşmuş mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?