Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hepimize inşallah canım yarına biraz kuru fasulyem var onu ıslatıp şiştikten sonra koyarım yeşil mercimeği de pişirip koyarım nohut, barbunya, buğday koymuştum geçenlerde
Benim biraz var ama epey azaldı koymam lazım yine

Rabbim Esirgesin korusun o mühiti değiştirme imkanları yokmu kuzum?

Allah korusun düşmanlara fırsat vermesin inşAllah
amin canım Allah razı olsun.Annen nasıl oldu?
evet kuzum çok iyi hatırladın, erkek kardeşlerim var bi sürü kuzenim var o binada.Çok korkuyorum artık.Büyük kuzenlerim gitmiş dün öğlen vakitlerinde bi tartışma yaşanmış babam onların girmesini istemiyor benim için kimsenin burnu kanamasın diyor.Allah razı olsun sevenimiz çok dün akşam o kadar çok insan geldiki geçmiş olsun demek için.Babam çok dürüst bi insandır herkesin saygısını kazanmış biri.Ama gel gör ki çal çakal huzur vermiyor işte.

Baban onlarla ağız dalaşına girmiş mi ? Komşulara vs onlarla ilgili konuşmuş mu?
Sadece ben burada durmanızı istemiyorum demiş.Bu kadar olay uzamamış.O da tamam dayı demiş.Gelmis tekrar bu kapıda tekrar uyarmış galiba eve geçmiş.Karşımızda oturan suç makinesi gibi bikaç tip var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…