- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Allah esirgesin canım yani öyle olmuş ki niye yan baktın diye insanlar birbirine kurşun yağdırıyor nasıl böyle kolay alabiliyorlar anlamıyorum kolluk kuvvetleri haricinde kimsede olmamalı silahamin canım Allah razı olsun.Annen nasıl oldu?
evet kuzum çok iyi hatırladın, erkek kardeşlerim var bi sürü kuzenim var o binada.Çok korkuyorum artık.Büyük kuzenlerim gitmiş dün öğlen vakitlerinde bi tartışma yaşanmış babam onların girmesini istemiyor benim için kimsenin burnu kanamasın diyor.Allah razı olsun sevenimiz çok dün akşam o kadar çok insan geldiki geçmiş olsun demek için.Babam çok dürüst bi insandır herkesin saygısını kazanmış biri.Ama gel gör ki çal çakal huzur vermiyor işte.
Geçmiş olsun canım.amin canım Allah razı olsun.Annen nasıl oldu?
evet kuzum çok iyi hatırladın, erkek kardeşlerim var bi sürü kuzenim var o binada.Çok korkuyorum artık.Büyük kuzenlerim gitmiş dün öğlen vakitlerinde bi tartışma yaşanmış babam onların girmesini istemiyor benim için kimsenin burnu kanamasın diyor.Allah razı olsun sevenimiz çok dün akşam o kadar çok insan geldiki geçmiş olsun demek için.Babam çok dürüst bi insandır herkesin saygısını kazanmış biri.Ama gel gör ki çal çakal huzur vermiyor işte.
Ay yeterince yoruluyorum bir dakika da çırpıyor işte ne uğraşıp kolumu yorucamPankeke hiç kullanmadım ya o kadar seriye bağlamışım ki elim gitmiyor miksere belki fazla ölçü olursa bende mikser kullanabilirim
Çok geçmiş olsun Allah fırsat vermesin şer insanlaraSadece ben burada durmanızı istemiyorum demiş.Bu kadar olay uzamamış.O da tamam dayı demiş.Gelmis tekrar bu kapıda tekrar uyarmış galiba eve geçmiş.Karşımızda oturan suç makinesi gibi bikaç tip var.
BendeNormal keki bi iki kere miksersiz yaptım gece yaptığım için dokusu değişiyor ama yine gideri oluyor yani
Kokuyor iyi çırpılmazsa bana kek ,yumurta kokuyor yaniNormal keki bi iki kere miksersiz yaptım gece yaptığım için dokusu değişiyor ama yine gideri oluyor yani
Daha da tutmazsa sen kek yapma zatenAyılıyırum onun sesiyle
Olanı yazıyorum gerçi ama
Tamam sustum. Ama yapıp tutmayayıncaya kadar150 de pişirelim bakalım
Şekeri eritemiyoruz ya çırparken 1-2 y.k sıcak su koyuyorum demlikten
Diger keklerim oluyor bir kereDaha da tutmazsa sen kek yapma zaten
Mantı mı?Dün buzluk için deneme amaçlı ev yapımı mantı alıp attım ramazan için
Rica ederimAnlamışım demekteşekkür ederim Negocum
Geçen fıstık ezmeli kek yaptım. DenemelisinŞekeri eritemiyoruz ya çırparken 1-2 y.k sıcak su koyuyorum demlikten
Vanilyayla çırp diyolar ya öyle denedin miKokuyor iyi çırpılmazsa bana kek ,yumurta kokuyor yani
Sinikırs kek gibi mi ayhhGeçen fıstık ezmeli kek yaptım. Denemelisin
Yok hacı kokuyor yumurtaya takığım ben,o yüzden çok çırparımVanilyayla çırp diyolar ya öyle denedin mi
Amin Allah razı olsun canım.Keşke ama imkan yok canım.Kim burada durmak isterki.Taşınmayı hepimiz istiyoruz.Rabbim Esirgesin korusun o mühiti değiştirme imkanları yokmu kuzum?
Off mahalleyi görsen herkes silahlı.Allah esirgesin canım yani öyle olmuş ki niye yan baktın diye insanlar birbirine kurşun yağdırıyor nasıl böyle kolay alabiliyorlar anlamıyorum kolluk kuvvetleri haricinde kimsede olmamalı silah
sağol kuzum.Geçmiş olsun canım.
amiiin sağol canım.Çok geçmiş olsun Allah fırsat vermesin şer insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?