- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Nasıl canım çekti tarif istiyorum.Geçen fıstık ezmeli kek yaptım. Denemelisin
Klasik kek tarifi. Nego az önce yazdı ya o tariftrn yaparım hep. Bu sefer içine 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi koydum. Çok hoşuma gitti.Nasıl canım çekti tarif istiyorum.
Evet Bir kaç kişi öve öve ev yapımı diye bitiremediler hadi bir casaret geldiMantı mı?
Ekmegin üstünde begenmedik fıstık ezmesini tövbe dedik bu neSinikırs kek gibi mi ayhh
Bu ben ve kızımKız kahvaltıya makarna istedi onu verdşm. Kendşme kahvaltı hazırlamak zor geldi. Gideyim de ekmek arası peynir yiyeyim
Yumurta kokusuna bende çok takılıyoruk bazen gelmez bazende dediğin gibi kekten çok geliyor çözemedim ne vakit gelip gelmediğini.Yok hacı kokuyor yumurtaya takığım ben,o yüzden çok çırparım
Bende asla miksersiz kek yapamam.Bende mikser kullanırım çırpma teli beğenmiyorum
Anacım Bırak ömür törpüsü bunlar. Yıldım bunun yemek derdindenBu ben ve kızımKahvaltılık yemiyor ya karnı doymayınca da makarna vs yiyor
Ay benim kadar boğazlı biri bile beğenmedi bunu tuzlu mu tatlı mı ne idüğü belli değil töbeeEkmegin üstünde begenmedik fıstık ezmesini tövbe dedik bu neama kekte bayıldık tadı bunun tadına benzedi
Aslında portakal suyu kabuğunun rendesi veya limon aynı şekilde çok iyi oluyor.Keki miss gibi kokutuyor.Ne yumurta ne başka birşey kokmuyor.Yumurta kokusuna bende çok takılıyoruk bazen gelmez bazende dediğin gibi kekten çok geliyor çözemedim ne vakit gelip gelmediğini.
Yumurta yüzünden çatal bardak bulaşığım çol çıkıyo benim
Agzının tadı kaymış senin tatlı kızAy benim kadar boğazlı biri bile beğenmedi bunu tuzlu mu tatlı mı ne idüğü belli değil töbee
Afiyet şifa olsun geçen hazır mantı aldım yok ya ev yapımı tadını vermiyor ev yemeklerinden alacağım ya da kıymayı gönderip yaptırırım olmadı bebelerle uzun uzun uğraşamıyorumDün buzluk için deneme amaçlı ev yapımı mantı alıp attım ramazan için
Çok pahalı mantı artık yavEvet Bir kaç kişi öve öve ev yapımı diye bitiremediler hadi bir casaret geldideniyeyim bari dedim
Buzluga koydum bakalım nasıl olcak
Ben kendim yapıp atıyordum
Kız fıstık sevilmez mi ben gubban olurum diri ya da ezilmiş her türüne hele kokusunaAy benim kadar boğazlı biri bile beğenmedi bunu tuzlu mu tatlı mı ne idüğü belli değil töbee
Bi adette bende var iştahsız çocuk.Az biraz fark görüyorum ama maşallah.Dürüm istiyor, kızartma, mercimek çorbası, uzun makarna falan.Eskiden hiçbir şey istediğini görmezdim.Anacım Bırak ömür törpüsü bunlar. Yıldım bunun yemek derdinden
Çok severim kendim de yaparım hatta fıstık ezmesiAy benim kadar boğazlı biri bile beğenmedi bunu tuzlu mu tatlı mı ne idüğü belli değil töbee
Kız valla fıstığa bayılırım ben bunu sevmedim niyeyseAgzının tadı kaymış senin tatlı kızhadi tadını begenmedim desen tamam da tatlı mı tuzlu ne demek
Kurabi olanı mı sevmedin?Kız valla fıstığa bayılırım ben bunu sevmedim niyeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?