Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy tövbe estağfurullah niye ya durduk yere tüh
Amin Allah korusun fırsat vermesin.

Allah korusun düşmanlara fırsat vermesin inşAllah

Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.
Evet evet haşlayayım çok pratik olacak. Teşekkür ederim Negocum eve gidince nohut haslayacagim hemen

Ben dünden başladım ama bugün paydos burda kar tatili oldu arkadaşlarım evde yürüme mesafesinde olan bi arkadaşımda toplanacağız
Kız geçenlerde de eve isabet etmemiş miydi üstelik sobanın yanında babam oturur demiştin kasıtlı baban hedef alınıyor sanki bilen takip eden biri tarafından

Eline sağlık canım afiyetle yemek nasip olsun.

Ayy tövbe estağfurullah niye ya durduk yere tüh
Amin Allah korusun fırsat vermesin.
Valla en son akşam yada yatsı namazına camiye giderken avlunun önünde yaslanan giriş kapımıza yani birilerini görmüş istemiyorum burada durmayın demiş.Bu insanlar yasaklı madde kullanan tipler.Tehlikeli bizim binada bayağ kişi var nerden baksan.Biz o kişilerden şüpheliyiz.Bu zamanda dürüst olmak hak olanı savunmak resmen cihad etmek gibi.Ahir zaman işte canım.

Baban onlarla ağız dalaşına girmiş mi ? Komşulara vs onlarla ilgili konuşmuş mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…