Ayy tövbe estağfurullah niye ya durduk yere tühGünaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.
Ya neden kullanmıyorsun peki?Düdüklü artık kullanmıyorum ama 20 dakikaydı. Düdüklünün markasına göre değişebilir.
Allah korusun düşmanlara fırsat vermesin inşAllahGünaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.
Hep kullandığımın sibobu çıktı öbürlerine de alışamadım bunu seviyordum.Ya neden kullanmıyorsun peki?
Benim düdüklünün miadı doldu 1 saate pişiriyor
Evet evet haşlayayım çok pratik olacak. Teşekkür ederim Negocum eve gidince nohut haslayacagim hemenYa büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.
Ben dünden başladım24 mart ödevi
Bu ödevi ramazana hazırlık için veriyorum. Bakliyat ıslayıp, haşlayıp buzluğa atmak.
Bu hafta ramazana hazırlık haftası olsun.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
@Onyilsonra_
fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Kız geçenlerde de eve isabet etmemiş miydi üstelik sobanın yanında babam oturur demiştin kasıtlı baban hedef alınıyor sanki bilen takip eden biri tarafındanGünaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.
Dondurucuya çift poşetle at buzluk kokusu sinmiyor o zaman.Evet evet haşlayayım çok pratik olacak. Teşekkür ederim Negocum eve gidince nohut haslayacagim hemen
Eline sağlık canım afiyetle yemek nasip olsun.Ben dünden başladımama bugün paydos burda kar tatili oldu arkadaşlarım evde yürüme mesafesinde olan bi arkadaşımda toplanacağız
Kız geçenlerde de eve isabet etmemiş miydi üstelik sobanın yanında babam oturur demiştin kasıtlı baban hedef alınıyor sanki bilen takip eden biri tarafından
Valla en son akşam yada yatsı namazına camiye giderken avlunun önünde yaslanan giriş kapımıza yani birilerini görmüş istemiyorum burada durmayın demiş.Bu insanlar yasaklı madde kullanan tipler.Tehlikeli bizim binada bayağ kişi var nerden baksan.Biz o kişilerden şüpheliyiz.Bu zamanda dürüst olmak hak olanı savunmak resmen cihad etmek gibi.Ahir zaman işte canım.Ayy tövbe estağfurullah niye ya durduk yere tüh
Amin Allah korusun fırsat vermesin.
Geçmiş olsun canım
Baban onlarla ağız dalaşına girmiş mi ? Komşulara vs onlarla ilgili konuşmuş mu?Valla en son akşam yada yatsı namazına camiye giderken avlunun önünde yaslanan giriş kapımıza yani birilerini görmüş istemiyorum burada durmayın demiş.Bu insanlar yasaklı madde kullanan tipler.Tehlikeli bizim binada bayağ kişi var nerden baksan.Biz o kişilerden şüpheliyiz.Bu zamanda dürüst olmak hak olanı savunmak resmen cihad etmek gibi.Ahir zaman işte canım.
Denicem daha da olmazsa artık siz düşününDereceden dolayı olabilir mi ben 150de falan pişiriyorum biraz uzun sürüyor ama güzel oluyor
Tövbe yarabbim 1 saatte kolu komşuya da mı yapıyormuş. Kuduruk bebemle en fazla 20 dk sürerBir pankeki 1 saatte yapanlar var ondan mütevellit
Pankekimi de normal keki de mikserle çırparımHani elde çırpıyosun falan özel muamele yok öbürünü köpürtüyon yumurtayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?