Ne ettm ne ettimseni fururum kaç defa sordum senle Nego ya nasıl yapıyonuz benim kek et gibi oldu diye
Sen onu biz gülelim diye yazmamışmıydın tarif için mi yazmıştınİstedim tarifnasıl yapıyonuz dedm hep et gibş keke gülmekten sıra gelmedi ki zalım gadınlar
Saçma bir soru geliyor24 mart ödevi
Bu ödevi ramazana hazırlık için veriyorum. Bakliyat ıslayıp, haşlayıp buzluğa atmak.
Bu hafta ramazana hazırlık haftası olsun.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Islarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.Saçma bir soru geliyorhaşlamadan önce islamak gerekiyor mu
Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yararIslarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.
Ya ben seni yirim yirim yirim24 mart ödevi
Bu ödevi ramazana hazırlık için veriyorum. Bakliyat ıslayıp, haşlayıp buzluğa atmak.
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yarar
Canım düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun nohut ve fasulyeyi?Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.
180 derecede kek pişiriyor sonra olmadı diyor süpürge sus aramızdaDün ben de limonlu kek yaptımBonus tevafuka bak hoş başka şeyler de yaptım dondurucu stoğum azalmıştı diye
Nefis yemek tariflerininkiler tutuyor canım özellikle sitenin kurucusu Kızkardeşlerinki - videolu tarifler dur sana atayım ben hep ordan yapıyorum
Limonlu Kek Tarifi (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Limonlu Kek Tarifi (videolu) nasıl yapılır? Yüz binlerce kişinin defterindeki Limonlu Kek Tarifi (videolu)'un detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Geçmiş olsun canım bugün nasılsın?Öksürmekten karnım yanlarım ağrıyor
Ne güzel oldu bu24 mart ödevi
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
Bir pankeki 1 saatte yapanlar var ondan mütevellitPankekle benşm kekin ne alakası var.
Bahhh nasıl biliyorDereceden dolayı olabilir mi ben 150de falan pişiriyorum biraz uzun sürüyor ama güzel oluyor
Düdüklü artık kullanmıyorum ama 20 dakikaydı. Düdüklünün markasına göre değişebilir.Canım düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun nohut ve fasulyeyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?