Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim ölçü de pişirme de ısı da sabittir. Kek kalıbında yaparım hep, düz tepside sevmem.
3 yumurta,1 bardak şeker, 1 bardak süt,1 bardak sıvıyağ, 2 bardak un,kabartma tozu, vanilya.
İçine doğaçlama çalışırım
160 derecede kek kalıbında 40 dakika pişiririm.
Maşallah Sübhânallâh güzel olur keklerim. Okuyan kem gözlü Şevketler nazar etmeyin puh puh

Saçma bir soru geliyor haşlamadan önce islamak gerekiyor mu

Saçma bir soru geliyor haşlamadan önce islamak gerekiyor mu
Islarsan zamandan tasarruf. Haşlamayı sadece salata vs de kullanmak için yapıyorum ya da nohutu mesela pilavın üstüne koymak için. Birde buğdayı haşlayıp atıyorum çorba için. Onun dışında fasulye ve nohutu ıslayıp direkt atıyorum dondurucuya. Çünkü ben sadece ıslatarak pişiriyorum fasulye nohut yemeğini.

Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yarar

Ben hiç buzluğa koymadım şimdiye kadar. Tamam deneyeceğim çok işe yarar
Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.

Ya büyük kolaylık sen birde çalışıyorsun. Çıkarıyorum soğanı kavur koy ocağa mis. İstersen haşlayıp at sen pişirmesi daha pratik olur. Islamanın uzun sürüyor pişmesi çünkü.
Canım düdüklüde kaç dakika pişiriyorsun nohut ve fasulyeyi?

180 derecede kek pişiriyor sonra olmadı diyor süpürge sus aramızda

Öksürmekten karnım yanlarım ağrıyor
Geçmiş olsun canım bugün nasılsın?
Ne güzel oldu bu

Günaydın kızlar..Sabaha kadar kabus gördüm kızlar.Babamlar hep aklımda.Sabah namazı vakitlerinde babamın arabasını kurşunlamışlar babam evdeyken daha içerisinde değildi. Hergün gece namazı kılar kahvaltısını yapar işe gider.Polis gelmiş bu kasıtlı olarak size yapılmış birşey denmiş zaten.Allah yar ve yardımcımız olsun.Rabbim bizleri korusun.Ne düşmanımız var bunca yıl ne kan davası.Psikopat birkaç komşu var ben onlar diyorum.Ama bakalım er geç ortaya çıkacaktır zaten inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…