Benim küçük kız kahvaltılık hiçbir şey sevmez çok nadir yer bir keresinde noodle istemişti ve yemiştiAnacım Bırak ömür törpüsü bunlar. Yıldım bunun yemek derdinden
Kız fıstık sevilmez mi ben gubban olurum diri ya da ezilmiş her türüne hele kokusuna
Çok severim kendim de yaparım hatta fıstık ezmesi
En sevdiğim kuruyemiş fıstık ezmesini de çok seviyorum ama o bisküviyi sevmedim yahu yanlış mı yazdım bisküvi ne tatlı ne tuzlu değişik bir tatta ondan şey ettiydimKurabi olanı mı sevmedin?
Reçelli deneKız valla fıstığa bayılırım ben bunu sevmedim niyeyse
Hmm anladım kendine özgü bi tarif olmuş.Klasik kek tarifi. Nego az önce yazdı ya o tariftrn yaparım hep. Bu sefer içine 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi koydum. Çok hoşuma gitti.
Haa tamm evet bir fıstık sever olarak o bisküviyi bende sevmedimEn sevdiğim kuruyemiş fıstık ezmesini de çok seviyorum ama o bisküviyi sevmedim yahu yanlış mı yazdım bisküvi ne tatlı ne tuzlu değişik bir tatta ondan şey ettiydim
Puhhh evet fıstık ezmesi anladım benEn sevdiğim kuruyemiş fıstık ezmesini de çok seviyorum ama o bisküviyi sevmedim yahu yanlış mı yazdım bisküvi ne tatlı ne tuzlu değişik bir tatta ondan şey ettiydim
Evet eccük daha tatlı olsa gideri varReçelli dene
Bisküviyi demiyorum hacı yemedim onuEvet eccük daha tatlı olsa gideri var
Yeme bak benim gibi iştahlı ve fıstıksever bir insan bile beğenmediPuhhh evet fıstık ezmesi anladım ben
Yemedim o bisküviden hiç
Denemek için yarım kilo aldımÇok pahalı mantı artık yavgeçen ramazan eşim almıştı bu ramazan bakalım
O kadar kötü ki bana göre nasıl seviyor bu gençlik anlayamadım.Benim küçük kız kahvaltılık hiçbir şey sevmez çok nadir yer bir keresinde noodle istemişti ve yemiştiBonus
Gözünü sevdiğimin peyniri ekmeği duruyorken antin kuntin işler çıkardılar
Fıstığın reçeli de mi hatlar karıştı beynim yandı gece uyumamışamBisküviyi demiyorum hacı yemedim onu
Sana bir bisküvi diyeyim bak ne zamandır almıyorum ondan.Yeme bak benim gibi iştahlı ve fıstıksever bir insan bile beğenmedi
O kadar kötü ki bana göre nasıl seviyor bu gençlik anlayamadım.
Sevmediysen sıkıntı yok tatlı tuzlu mu belli degil dedin ya ondan dedmKız valla fıstığa bayılırım ben bunu sevmedim niyeyse
O evlatlık silerim herhaldeBenim küçük kız kahvaltılık hiçbir şey sevmez çok nadir yer bir keresinde noodle istemişti ve yemiştiBonus
Gözünü sevdiğimin peyniri ekmeği duruyorken antin kuntin işler çıkardılar
Yok kız o tarifler bende negoyla bonusu dürt senHmm anladım kendine özgü bi tarif olmuş.Gözümün önünde böyle üzeri fıstıklı karamelli birşey canlandı. Bende tahin katıyorum çok güzel oluyor.Birazda susam serperim kalıba.
10 lira olmuş sen ilk dediğinde 4.5 a almıştımSana bir bisküvi diyeyim bak ne zamandır almıyorum ondan.
Bende sevmiyorumO kadar kötü ki bana göre nasıl seviyor bu gençlik anlayamadım.
Fıstık ezmesini ekmeğe reçelle sür yeFıstığın reçeli de mi hatlar karıştı beynim yandı gece uyumamışam
Tövbe tek yiyemedik zaten bi tuhaf geldiEvet eccük daha tatlı olsa gideri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?