- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Uuuuu hiç yemedim ama görseli cezbediciSana bir bisküvi diyeyim bak ne zamandır almıyorum ondan.
Bonus da bayülüyürO kadar kötü ki bana göre nasıl seviyor bu gençlik anlayamadım.
Tabii canım öyle yapan kadınlar var,bence imkanı olanlar o kadınlardan almalı destek amaçlı.Denemek için yarım kilo aldım
burda içine sinmediği zaman etinide sen verip yaptırta biliyormuşsun
Sevmedşm ne nego tuhaf tövbe fıstık ta severim haniFıstık ezmesini ekmeğe reçelle sür yehep M Musluk Suyu karıştırdı ortalığı o sevmedim ezmeyi desi ilk
Ben bunu çok seviyorumSana bir bisküvi diyeyim bak ne zamandır almıyorum ondan.
Keyif çayı içiyorum doydum şükürKalkın aç karnımızı doyuralım elimizi una bulamadan
Kardeşim sevene niye karışıyorsunuz acabaaaBenim küçük kız kahvaltılık hiçbir şey sevmez çok nadir yer bir keresinde noodle istemişti ve yemiştiBonus
Gözünü sevdiğimin peyniri ekmeği duruyorken antin kuntin işler çıkardılar
Kız valla şekeri az onun az daha datlı olmalıymışSevmediysen sıkıntı yok tatlı tuzlu mu belli degil dedin ya ondan dedm
Fıstık ezmesi güzel püskevit ehTövbe tek yiyemedik zaten bi tuhaf geldi
Kelebek markarna neyine yetmiyor diyorum bazenSevmediysen sıkıntı yok tatlı tuzlu mu belli degil dedin ya ondan dedm
O evlatlık silerim herhaldenefret ediyorum kurtlu gibi
Yok kız o tarifler bende negoyla bonusu dürt senben en fazla işte fıstık ezmeli kek yaparım
Afiyet olsun yarasınKeyif çayı içiyorum doydum şükür
Yuhhh10 lira olmuş sen ilk dediğinde 4.5 a almıştım
Of of onu tart kalıbında yaptım on nömreTeneffus Zili o senin dediğin karamelli olan sinikırs kek dediğim işte
Bu iyi oldu24 mart ödevi
Bu ödevi ramazana hazırlık için veriyorum. Bakliyat ıslayıp, haşlayıp buzluğa atmak.
Bu hafta ramazana hazırlık haftası olsun.
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
K klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
Efser
@Buralardutluuugdu
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Bende ama zamlanmış vazgeçtimBen bunu çok seviyorum
Aynen bu bu
Kokusu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?