Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu biraz arkadaşımdan kaynaklı daha önce de bahsetmiştim aşırı ince düşünceli bir kız benim yaptığım onun yaptıklarının yanında hiç bir şey inan

Ben yeni kahvaltıya oturdum yahu be ne hız 41 kere maşallah.
Nego itiraf et böyle bi hayatta zor olmalı hep programlı bi şekilde gün geçiriyorsun.Sen Alman okullarında mı okudun yoksa.Bu disiplin bu azim...
Erken kalkan yol alır,miskinlik ruhuma ters

Canım nasılsın

Daha en çılgın yaslardasin negocan

Ben de 32

Benim bir tanıdığın babaannesi var kadın 72 yaşında..birisi teyze deyince bile sinir oluyorum teyzesi ben daha kaç yaşındayım diyor
Abla demezsek fircaliyor herkesi.
Sana göre kac yaşındaki yaşlı teyze aa pardon abla diye soruyoruZ?
85-90 üstü falan işte diyor.
Kadin ruhu genç bir gezer tozar bir de çiçek hastası

Rolmodelim Kadin

Ben ona göre çocuğum daha ne genci

Nego bu parayı işletme faizi değil ki. Kredi faizi yani kredi çekene hayrı yok zararı var. Bu para işletenler faiz yiyor
Faiz faizdir hacı. Kullandığımız kart vs neyse hiç girmeyeyim o konulara
Sana şu kadar diyeyim rahmetli babam hiç kart kullanmadı hiç kredi banka faiz işlerine girmedi, elden taksitle alırdı her şeyi esnaf biliyordu artık huyunu kart dediklerin de çok söylenirdi neyse. 6 çocuk büyüttü dört dörtlük evlendirdi ben bilmem ki maddi sıkıntı çektik boğazımızdan kıstı işçi maaşı yani. Parası hep bereketliydi.
Şimdi iki çocukla ev yok birikim yok geçinmeye uğraşıyor insanlar. Otur bunu derin derin bir düşün derim

Bu biraz arkadaşımdan kaynaklı daha önce de bahsetmiştim aşırı ince düşünceli bir kız benim yaptığım onun yaptıklarının yanında hiç bir şey inan
Ben de çok inceyimdir ama bilemedim ki sizinle arkadaş olabilir miyim beni de aranıza alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…