- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bende ince sararımDelilik yapıp yaprak gibi ince sarmaya çabaladığım için uzun sürüyor annemin üç tane lahana sarmasıyla tabak doluyor öyle yaparsam çabuk biter
E ben 39
Nego bu parayı işletme faizi değil ki. Kredi faizi yani kredi çekene hayrı yok zararı var. Bu para işletenler faiz yiyorAltın hesabı açsın. Faize bulaşmasın, evlerde ki bereketsizliğin huzursuzluğun tek sebebi bence faiz.
O zaman bu söyleyenin bana garizi neBen evlendikten sonra rahatladım
Ayy bağaaaaa bir şeyler oluyorBenim akranım gecen ay doğurdu
Annemde o doğurdu sende doğurursun dedi
Dedim onun 2. Evliliği 2. Çocuğu ben neyime doğuruyorum
Leb demeden Çorum’u anladı yineHiç heveslenme
Bu biraz arkadaşımdan kaynaklı daha önce de bahsetmiştim aşırı ince düşünceli bir kız benim yaptığım onun yaptıklarının yanında hiç bir şey inanBu nasıl bir insan sevgisidir Allah im.
Bana da böyle arkadaş nasip et.
Sevdiğim yemekleri aklına kazıyın bir sonra ki görüşmede yapacak kadar beni sevecek arkadaş istiyorum Allah im ben de .
Bana da nasip olur mu ki ?
Lahana ince sarılmaz ula lahana mı yiyeceksiniz direktDelilik yapıp yaprak gibi ince sarmaya çabaladığım için uzun sürüyor annemin üç tane lahana sarmasıyla tabak doluyor öyle yaparsam çabuk biter
Erken kalkan yol alır,miskinlik ruhuma tersBen yeni kahvaltıya oturdum yahu be ne hız 41 kere maşallah.
Nego itiraf et böyle bi hayatta zor olmalı hep programlı bi şekilde gün geçiriyorsun. Sen Alman okullarında mı okudun yoksa.Bu disiplin bu azim...
CanımBen de geleyim mi ne hazırladın bakim?
Aşk uyanmış
Bu nasıl bir insan sevgisidir Allah im.
Bana da böyle arkadaş nasip et.
Sevdiğim yemekleri aklına kazıyıp bir sonra ki görüşmede yapacak kadar beni sevecek arkadaş istiyorum Allah im ben de .
Bana da nasip olur mu ki ?
Olmasın olmasın millet doğurup gençlerin arasına karışıyorAyy bağaaaaa bir şeyler oluyor Eki Görüntüle 3037611
Bir şey değil canım gençlerle takıl canım çoğu arkadaşım benden küçük ve bekar en dinazorları benimE ben 39
Hayır kız Annem yaprağa on tur artırıyor ben 3 öyle düşünLahana ince sarılmaz ula lahana mı yiyeceksiniz direkt
Daha en çılgın yaslardasin negocanE ben 39
Faiz faizdir hacı. Kullandığımız kart vs neyse hiç girmeyeyim o konularaNego bu parayı işletme faizi değil ki. Kredi faizi yani kredi çekene hayrı yok zararı var. Bu para işletenler faiz yiyor
Neler yaptın
Fazla bi şey yapamadım 1 kişi zaten. Normal kahvaltılıklar krep yaptım bir de sucuklu yumurta tamamBen de geleyim mi ne hazırladın bakim?
Ben de çok inceyimdir ama bilemedim kiBu biraz arkadaşımdan kaynaklı daha önce de bahsetmiştim aşırı ince düşünceli bir kız benim yaptığım onun yaptıklarının yanında hiç bir şey inan
Sorun sendedir belkiO zaman bu söyleyenin bana garizi ne
Daha iyiyim kuzu sen nasılsın?Canımnasılsın
Yemeğine göre ayarlıyorum canım çay kaşığıyla. Hatta sarımsaklı yoğurt bile bununla yapıyorum hemen şipşakBu da farklıymış canım. Bunu nasıl ayarlıyorsun yemeklere katarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?