- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Geçmiş olsun canım rota bir haftaya kadar geçiyor diye biliyorum inşallah kısa zamanda toparlar yavrunAşı yapılacağı dönemde zatürre olmuştu tedavisi uzun sürdüğü için zamanını geçirmiştik.
Yok yani
Kahvaltı bile hazırlamadan hem deAnaaa limonsuz kaptırdı gitti
Bende gidiyeaah şimdiKahvaltı bile hazırlamadan hem de
Ben de şimdi onu arastiyordum ishal daha kaç gün devam edecek diye.Geçmiş olsun canım rota bir haftaya kadar geçiyor diye biliyorum inşallah kısa zamanda toparlar yavrun
Yeğenlerimin ikisi de geçirdiler ordan biliyorum ben de canım 1 hafta sonra epey azalıp iyileşmeye geçiyor sıvı kaybı çoksa serum taktırın ki kaybettiği sıvıyı yerine koysun kuzumBen de şimdi onu arastiyordum ishal daha kaç gün devam edecek diye.
Bugün 4. Gün canım.
Ben de bebeyi uyutuyorum sonra eve süpürge tutacam arkadaşımın öğleden sonra dersi yok o gelecek lahanayı gömeceğiz Allah affetsinBende gidiyeaah şimdi
Aaa nerden kaptı ki evde değil misiniz hepRotavirus olmuş.
Test yapıldı gece .
Serum verildi.
Şimdi evde uyuyor.
İshal devam ediyor.
Allah yar ve yardımcın olsun kuzumGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Kolay gelsinBen de bebeyi uyutuyorum sonra eve süpürge tutacam arkadaşımın öğleden sonra dersi yok o gelecek lahanayı gömeceğiz Allah affetsin
Hiç bir şey korktuğun gibi olmayacak evel Allah canım Allah şifa, güç , kuvvet versinGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Grip diye hastaneye götürdük orada tuvaleti kullandi ordan kaptı diye düşünüyorum canimAaa nerden kaptı ki evde değil misiniz hep
Allah şifa versin.
Çok geçmiş olsun canım, inşallah sorunsuz geçecek. Dualarım seninleGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Kuzu çok geçmiş olsun, çok fena salgın var her yerde.Rotavirus olmuş.
Test yapıldı gece .
Serum verildi.
Şimdi evde uyuyor.
İshal devam ediyor.
Gece eşim götürdü 2 tane takmışlar serum.Yeğenlerimin ikisi de geçirdiler ordan biliyorum ben de canım 1 hafta sonra epey azalıp iyileşmeye geçiyor sıvı kaybı çoksa serum taktırın ki kaybettiği sıvıyı yerine koysun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?