Yaa muhtemelenGrip diye hastaneye götürdük orada tuvaleti kullandi ordan kaptı diye düşünüyorum canim
Rabbim şifa versin canım, çabucak kendine gelirsin inşallah.Günaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Bu ara senlede denk gelemedikRabbim şifa versin canım, çabucak kendine gelirsin inşallah.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Süpürgenin kızı da geçen aylarda olmuştu sanırım. Sana tavsiyeleri olabilir belkiRotavirus olmuş.
Test yapıldı gece .
Serum verildi.
Şimdi evde uyuyor.
İshal devam ediyor.
evet canım, hem iş hem gezmede yoğunluk vardı, az uğradım. Nasılsın.Bu ara senlede denk gelemedik
İyilik kuzum Tatlı telaş varevet canım, hem iş hem gezmede yoğunluk vardı, az uğradım. Nasılsın.
Rabbim şifa versin canım, çabucak kendine gelirsin inşallah.
Sağolun kızlar.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin. Süpürgenin kızı da geçen aylarda olmuştu sanırım. Sana tavsiyeleri olabilir belki
sen beni geçtin süpürgemBen de bebeyi uyutuyorum sonra eve süpürge tutacam arkadaşımın öğleden sonra dersi yok o gelecek lahanayı gömeceğiz Allah affetsin
hani sen maratona gidiyordunJES Sağ salim girip çıkıcan hiç sıkma kendini etrafta olanlar çabuk toparlandılar.
Kız lahana bayrama sarılacak, sen erken davranmışsınİyilik kuzum Tatlı telaş var
Hayırlı sağlıklı Ramazanlar
Yok yarın kv eltim ilk günü bende iftar edeceğiz o yüzden saracağım lahanayı büyük aldım geri kalanı sonra sarmak için buzluğa atacağımKız lahana bayrama sarılacak, sen erken davranmışsın
Benimde komşularda cuma saati dua edelim dedi bakalım benim yerimede okuÇooooooook işim var bugün çoooookkk
Kalkıyorum Rabbiyesir okuya okuya
Hep hayalini kurup asla yapmadığım o mikemmel olayİftar menüleri hazırlamak kolaylık oluyor tavsiye ederim. İsrafa kaçmadan inşallah
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
ben o kadar gayretli değilim zatenİftar menüleri hazırlamak kolaylık oluyor tavsiye ederim. İsrafa kaçmadan inşallah
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
D u t
Tubismavis
fesang
i p e k
Selizay
Eva
Z zeynebzeyneb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?