Aslında iftar menülerimizi yazacağımız bir topiğ olsa toplanır yazarsak sadece ramazana özel olacak bir topiğ olurİftar menüleri hazırlamak kolaylık oluyor tavsiye ederim. İsrafa kaçmadan inşallah
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
i p e k
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Ya bugün öyle çok ki işim okula nasıl çıkacam onu düşünüyorumBenimde komşularda cuma saati dua edelim dedi bakalım benim yerimede oku
Cahilce olacak ama Rabiyesir ayet mi
Bence yapabilirsin hem seffffginde vaarHep hayalini kurup asla yapmadığım o mikemmel olay
Destek çıkanım yok genelde destek olan ben olurken buluyorum kendimi maalesefben o kadar gayretli değilim zatenArada annem destek çıkacak sağolsun.
geçen yıl vardı. Nevreste açıyordu genelde. Bence yine açarAslında iftar menülerimizi yazacağımız bir topiğ olsa toplanır yazarsak sadece ramazana özel olacak bir topiğ olur
Toptan liste yapıyorum ben,bu sefer haftalık yapıcam bakalım.Aslında iftar menülerimizi yazacağımız bir topiğ olsa toplanır yazarsak sadece ramazana özel olacak bir topiğ olur
Siz 4 kişinizDestek çıkanım yok genelde destek olan ben olurken buluyorum kendimi maalesef
Bu konuda bende tekimDestek çıkanım yok genelde destek olan ben olurken buluyorum kendimi maalesef
Ben de gözümde büyüyen işlere bismillah deyip bunu okuyup başlıyorumYa bugün öyle çok ki işim okula nasıl çıkacam onu düşünüyorum
İş yaparken bunu okurum hep
Ah ben çok seviyorum gezmeyi, misafiri filan da bebeler elimi kolumu bağlıyor senin de bu sebepten elin kolun bağlansın sosyal hayatını özle çok aminsen beni geçtin süpürgem
Çooooooook işim var bugün çoooookkk
Kalkıyorum Rabbiyesir okuya okuya
Aynı ya değişik bir heyecan varYetişemiycem diye bi heyecan bi sevinçle yapıyorum işimi
AminnnnnnAh ben çok seviyorum gezmeyi, misafiri filan da bebeler elimi kolumu bağlıyor senin de bu sebepten elin kolun bağlansın sosyal hayatını özle çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?