Sanki ertesi gün bayram gibi öyle Bi sevinçYetişemiycem diye bi heyecan bi sevinçle yapıyorum işimi
Bende geçen balkon camlarını sildim ama şimdiden rüzgar ve toz var mafetcek kesin biraz biraz etmiş zaten ama takmıyorum 3 haftaya köydeyim çünküKızlar dün xam silmiştim ve toz bulutu İstanbula doğru geliyormuş öyle duydum.
Sen git kırk yılın başında bütün gücünü toplayarak üstelik bebekle ne durumlarda cam sil,
Toz bulutu gelsin camları mahvetsin
Geçmiş olsun canım bayadir takip edemiyorim umarım güzel geçer ameliyat sağlığına kavuşur rahatlarsınGerçekten ben bela çekiyorum. Mevzuya bakın allah aşkına
Yarın ameliyat olacağım. Bu gun tahlil vermeye gittim. Bi çıktım doktor odasından meğer ameliyat için tonla şey gerekliymiş. Ben 3 gun önce 8 saat hastanede bekledim birşey demedi su test bu test demedi. Ben de bilmiyorum tabi
Pcr testo verdin mi dedi. Bende hocam benim vermem gerektiğini bilmiyordum ki dedim. Iyi onu da ver dedi.
Sonra hastane işleri hallettim çıktım devlet hastanesine gitttim orda da pcr verdim. Hemşire 24 saatten önce çıkmaz dedi. Bende 'hocam ameliyata kaldı 22 saat test geç çıkacak. Keşke ameliyat onayım geldiği gün deseydiniz bana pcr alınacagini' dedim mesajda.
Bu aradı beni mesaj atmışsın da ne demek istediğini anlamadım dedi. Bende tekrar ettim. Testi alan hemşire böyle dedi dedim. Elin kadınına bakıp bana niye saldırıyorsun gerdin beni dedi. Bende hocam saldırmıyorum size durumu açıkladım dedim. Sonra yumusadi Devlet hastaneleri bizden hızlı 5 saate çıkar dedi. Dont panik filan konuşuyor böyle. Bende gerilmeyin hocam ben ilk defa pcr verdim bebegimle hastaneye 1 saat yoldan geleceğim elim boş geri eve dönmek istemedim bebeğimi düşünüyorum dedim. Sonra ameliyat yapacak sinirlenip gerilmesin diye güzelce konuştum.
Siz ne düşünüyorsunuz? Ameliyat konusunda kadın bana bilendi mi ?
Emegime üzülüyorum ama yapacak birsey yokBende geçen balkon camlarını sildim ama şimdiden rüzgar ve toz var mafetcek kesin biraz biraz etmiş zaten ama takmıyorum 3 haftaya köydeyim çünkü
Çok geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın jes?Gerçekten ben bela çekiyorum. Mevzuya bakın allah aşkına
Yarın ameliyat olacağım. Bu gun tahlil vermeye gittim. Bi çıktım doktor odasından meğer ameliyat için tonla şey gerekliymiş. Ben 3 gun önce 8 saat hastanede bekledim birşey demedi su test bu test demedi. Ben de bilmiyorum tabi
Pcr testo verdin mi dedi. Bende hocam benim vermem gerektiğini bilmiyordum ki dedim. Iyi onu da ver dedi.
Sonra hastane işleri hallettim çıktım devlet hastanesine gitttim orda da pcr verdim. Hemşire 24 saatten önce çıkmaz dedi. Bende 'hocam ameliyata kaldı 22 saat test geç çıkacak. Keşke ameliyat onayım geldiği gün deseydiniz bana pcr alınacagini' dedim mesajda.
Bu aradı beni mesaj atmışsın da ne demek istediğini anlamadım dedi. Bende tekrar ettim. Testi alan hemşire böyle dedi dedim. Elin kadınına bakıp bana niye saldırıyorsun gerdin beni dedi. Bende hocam saldırmıyorum size durumu açıkladım dedim. Sonra yumusadi Devlet hastaneleri bizden hızlı 5 saate çıkar dedi. Dont panik filan konuşuyor böyle. Bende gerilmeyin hocam ben ilk defa pcr verdim bebegimle hastaneye 1 saat yoldan geleceğim elim boş geri eve dönmek istemedim bebeğimi düşünüyorum dedim. Sonra ameliyat yapacak sinirlenip gerilmesin diye güzelce konuştum.
Ben kvdedeyim negocum misafir var.1 nisan ödevi
Ramazan öncesi kimin yarım işi kaldıysa bugün halletsin (temizlik, düzen)
Cuma günü hürmetine geçmişlerimize dua edelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
@Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
İnşallah sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat geçirir çabukcak iyileşirsin jesimGünaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Kuzu pcr testleri genelde son 48 saat içinde alınmış olması isteniyor o yüzden önceden söylememiştir ben yazın verdiğimde 8 saatte çıkar dediler 6 saat sonra çıkmıştı eşim de geçen verdi onunki de 3-4 saat içinde çıktı ama testi verdiğinde 16 -24 saat içinde çıkar demişler keşke testi verdiğinde 24 saat içinde çıkacağını ne yapman gerektiğini sakince sorsaydın ne geliyorsa başına panik halinden geliyor sanki bak her şey yoluna girmiş boşuna gerilmişsinGerçekten ben bela çekiyorum. Mevzuya bakın allah aşkına
Aynen öyle canım çıktı resmen aman salla gitsinEmegime üzülüyorum ama yapacak birsey yok
Kirlencek zaten öyle böyle
İnşallah kuzum inşallahGeçmiş olsun canım bayadir takip edemiyorim umarım güzel geçer ameliyat sağlığına kavuşur rahatlarsın
Sanmam kuzum ya sende doğru olanı söylemişsin neden bilensin ki o da işini uapcak sonuçta
Safra ameliyatı canım. Bende öyle düşündüğüm için birşey demedim dan dun konuşmasına ses etmedim. Bakalım sonuç ne çıkacakÇok geçmiş olsun ne ameliyatı olacaksın jes?
Belki onunda gergin Bi anına geldi böyle dedi, Bi sıkıntı olmamıştır bence,boş yere sıkıntı yapma.
İnşallah canım inşallahİnşallah sorunsuz sıkıntısız bir ameliyat geçirir çabukcak iyileşirsin jesim
Yavrum bak mesaj bu ben gayet sakindim ama endişeliydim de tonla şey var kafamda bebek evde babasıyla beni bekliyor ben ordan oraya savruluyorum 3 sattirKuzu pcr testleri genelde son 48 saat içinde alınmış olması isteniyor o yüzden önceden söylememiştir ben yazın verdiğimde 8 saatte çıkar dediler 6 saat sonra çıkmıştı eşim de geçen verdi onunki de 3-4 saat içinde çıktı ama testi verdiğinde 16 -24 saat içinde çıkar demişler keşke testi verdiğinde 24 saat içinde çıkacağını ne yapman gerektiğini sakince sorsaydın ne geliyorsa başına panik halinden geliyor sanki bak her şey yoluna girmiş boşuna gerilmişsin
hiç stres yapma erken çıkıyor canım. Doktora dediğinde de bir şey yok. Sanırım özel hastane, çok takmazlar dediğine. Hiç gerilme. Beni kızdırdı çok keseyim demez, onlar doktorYavrum bak mesaj bu ben gayet sakindim ama endişeliydim de tonla şey var kafamda bebek evde babasıyla beni bekliyor ben ordan oraya savruluyorum 3 sattir
Gayet sakin sormuşsun aslında canım insan halinden anlamak kolay iş değil başına gelmeyen bilemez bebeği , çocuğunu bırakacak yerinin olmamasını eşinin işten izin alıp işe dönmek zorunda olduğunu senin için tek bir dakikanın bile ne kadar kıymetli olduğunu hayırlısıyla olsun bitsin şu ameliyat inşallahYavrum bak mesaj bu ben gayet sakindim ama endişeliydim de tonla şey var kafamda bebek evde babasıyla beni bekliyor ben ordan oraya savruluyorum 3 sattir
hayırlı cumalar canım..Allah yardımcın olsun ameliyat çok iyi geçer, tez vakitte toparlanırsın inş.Günaydın yavrular hayırlı Cuma’lar olsun hepinize.
Yarın bu saatlerde safradan ameliyat olacağım. Hem Cuma niyetine hem de ilk sahur bereketine sizden dua bekliyorum.
Kimse yok yanımızda, bebeyle hastaneye gideceğiz biraz endişeliyim ama allah yardım eder inşallah güzel geçer hemen ayaklanırım.
Eşim de işe gidecek Pazartesi evde bebeğimi kucağıma alacak kadar iyi olurum inşallah. Allah büyük
Çok geçmiş olsun kıyamam paşaya.Allah ım şifa versin.❤Rotavirus olmuş.
Test yapıldı gece .
Serum verildi.
Şimdi evde uyuyor.
İshal devam ediyor.
Afiyet olsun canım sen böyle iştahlı iştahlı yazınca canım çekti.Ben de bebeyi uyutuyorum sonra eve süpürge tutacam arkadaşımın öğleden sonra dersi yok o gelecek lahanayı gömeceğiz Allah affetsin
Ayy amin canım bende hep öyleyim hatta adet olduğum zaman canım sıkılırdı full tutmak isterdim.Rabbim hepimizin evlerini şenlendirsin. Ramazanın gelmesi çok iyi hissettiriyor. İçimiz kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?