- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
1 ay boyunca geceleri tepisecez gibi duruyorTüm gün ırgat gibi tepindim evde. Sonuç yine dagınık. Yemek yedşm az önce rahaveti gitsin tepinmeye devam
Ben calismiyorum yine yapamiyorumE ben çalışıyorum bu kadar iş yapamam bazen de nobet oluyor ama evimde çok temiz olsun istiyorum çokta üşeniyorum orta halli temiz oluyor aslında üşenmekten değil yorucu bir isim var. Ne yapmalı?
Olduğu kadar bacım yorma kendini aman orta halli temizlik çalışan biri için fazlasıyla idealE ben çalışıyorum bu kadar iş yapamam bazen de nobet oluyor ama evimde çok temiz olsun istiyorum çokta üşeniyorum orta halli temiz oluyor aslında üşenmekten değil yorucu bir isim var. Ne yapmalı?
Dogru diyon napalim=)Olduğu kadar bacım yorma kendini aman orta halli temizlik çalışan biri için fazlasıyla ideal
Hehehehe kiz girdin mi de çıkılmıyor bataklık gibi=)Ben calismiyorum yine yapamiyorum
Henüz düşmemiştir canım. E nabıza düşüyorKızlar bu kovid testi sonucuna nerden bakılıyor ? E nabız da gözükmüyor. Bize geçen sefer mesaj geldi bu sefer beklemeden bakayım dedim
Geçmiş olsun canımKızlar Bugün basim baya döndü bayiljcam sandım dinledim üstümde Bi halsizlik var hasta oluyorum galiba
Sağol cnm❤Geçmiş olsun canım
Şükür bitirdim ama nasıl uykum geldi1 ay boyunca geceleri tepisecez gibi duruyorbende geceye kadar yaparim dedim kaldi mutfak falan
Oldugu kadar çalışıyorsunuz zor olur tabi. Ama geceden toplamak öyle uyumak güzel yöntem deneyin istersenizE ben çalışıyorum bu kadar iş yapamam bazen de nobet oluyor ama evimde çok temiz olsun istiyorum çokta üşeniyorum orta halli temiz oluyor aslında üşenmekten değil yorucu bir isim var. Ne yapmalı?
Geçmiş olsun tansiyon falan mı acabaKızlar Bugün basim baya döndü bayiljcam sandım dinledim üstümde Bi halsizlik var hasta oluyorum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?