- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Güzel dolma yaparım kız ondan belki deAfiyet olsun canım sen böyle iştahlı iştahlı yazınca canım çekti.
Kestaneyi çizmezler diyorsun yanihiç stres yapma erken çıkıyor canım. Doktora dediğinde de bir şey yok. Sanırım özel hastane, çok takmazlar dediğine. Hiç gerilme. Beni kızdırdı çok keseyim demez, onlar doktor
yani umarımKestaneyi çizmezler diyorsun yani
Aynen yavrum kafamda onca şey birde gazını ben aldım hanımefendinin. Eşim izin almış binbir zorlukla, bebek hastaneye gelecek benimle. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Vardır bunun da bir hikmetiGayet sakin sormuşsun aslında canım insan halinden anlamak kolay iş değil başına gelmeyen bilemez bebeği , çocuğunu bırakacak yerinin olmamasını eşinin işten izin alıp işe dönmek zorunda olduğunu senin için tek bir dakikanın bile ne kadar kıymetli olduğunu hayırlısıyla olsun bitsin şu ameliyat inşallah
Benle sorun yaşadı diye daha çok dikkat edecek artık gör bakyani umarım
İnşallah lorikim inşallahJES gecmis olsun canim güzel gecer ameliyatin cabuk toparlarsin insallah ❤
Geçmiş olsun canımBenim cam silme olayım dipli temizlik kaldı yine oglanlar hasta evdeler. Ara ara kendimi iyi hissedersem yaparim insallah.
Kahvalti yapildi toplandi
Esim süpurdü ben sildim
Cocuklarin nevresimleri degistirildi
Camasir yikandi asildi
Toz aldim
Cocuklari yikayip banyoyu detayli temizlicem
Yemek koyucam
Sonra da okumalar insallah
Sorunsuz atlatıp sağlığına kavuşursun inşallah canim❤Safra ameliyatı canım. Bende öyle düşündüğüm için birşey demedim dan dun konuşmasına ses etmedim. Bakalım sonuç ne çıkacak
Selamlar1 nisan ödevi
Ramazan öncesi kimin yarım işi kaldıysa bugün halletsin (temizlik, düzen)
Cuma günü hürmetine geçmişlerimize dua edelim.
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
E nabiza biraz geç düşüyor bazen.Kızlar bu kovid testi sonucuna nerden bakılıyor ? E nabız da gözükmüyor. Bize geçen sefer mesaj geldi bu sefer beklemeden bakayım dedim
Pozitifsen arıyorlar da negatifsen de galiba e nabızda görünüyor ben verdiğimde hastanede yatıyordum hemşire söylemişti sonucuKızlar bu kovid testi sonucuna nerden bakılıyor ? E nabız da gözükmüyor. Bize geçen sefer mesaj geldi bu sefer beklemeden bakayım dedim
Hayırlı cumalarHayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Eki Görüntüle 3038675
@kk birinci noteri
@Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
i p e k
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Bir sürü iş yapmışsınız maşallahBugün pek birsey yapamadim öğleden sonra ne oldu anlamadım başım dönmeye başladı.
Kahvaltı hazırladım yedik
Yatakları topladim
Evi havalandırdım
Mutfağı topladım
3 güneşlik utuleyip taktım tulleriyle birlikte
Oturma salonuna süpürge çektim
Wc yi yıkadım
Duş aldım
Bi posta çamaşır yikattim
Kuruyan Çamaşırları topladım katladim yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
Bugün dip köşe yapmayı planlıyordum ama olmadı. Bazen yetişemiyorum gerçekten
Oğlum bütün kıyafetleri boşaltmış elinde ekmekle her yer ekmek kırıntısı Bi türlü oturup yemeyi öğretemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?