Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim cam silme olayım dipli temizlik kaldı yine oglanlar hasta evdeler. Ara ara kendimi iyi hissedersem yaparim insallah.
Kahvalti yapildi toplandi
Esim süpurdü ben sildim
Cocuklarin nevresimleri degistirildi
Camasir yikandi asildi
Toz aldim

Cocuklari yikayip banyoyu detayli temizlicem
Yemek koyucam
Sonra da okumalar insallah

Aynen yavrum kafamda onca şey birde gazını ben aldım hanımefendinin. Eşim izin almış binbir zorlukla, bebek hastaneye gelecek benimle. Hakkımızda hayırlısı inşallah. Vardır bunun da bir hikmeti

Geçmiş olsun canım

Selamlar
Ben sadece dua ödevini alayım Negocum:)

Kızlar bu kovid testi sonucuna nerden bakılıyor ? E nabız da gözükmüyor. Bize geçen sefer mesaj geldi bu sefer beklemeden bakayım dedim
Pozitifsen arıyorlar da negatifsen de galiba e nabızda görünüyor ben verdiğimde hastanede yatıyordum hemşire söylemişti sonucu

Bugün pek birsey yapamadim öğleden sonra ne oldu anlamadım başım dönmeye başladı.
Kahvaltı hazırladım yedik
Yatakları topladim
Evi havalandırdım
Mutfağı topladım
3 güneşlik utuleyip taktım tulleriyle birlikte
Oturma salonuna süpürge çektim
Wc yi yıkadım
Duş aldım
Bi posta çamaşır yikattim
Kuruyan Çamaşırları topladım katladim yerleştirdim
Akşam yemeği yaptım
Bugün dip köşe yapmayı planlıyordum ama olmadı. Bazen yetişemiyorum gerçekten
Oğlum bütün kıyafetleri boşaltmış elinde ekmekle her yer ekmek kırıntısı Bi türlü oturup yemeyi öğretemedim.

Bir sürü iş yapmışsınız maşallah

İyi akşamlar canlarım dün bütün balkonu, salıncağı, masaları, balkon perdelerini halklarını duvarlarını, camlarını kırkladım. Bugün de yerleştirdim tertemiz oldu, sezonu açtık. Ramazanda iftarlar balkonda .

Bugün de ramazan alışverişini son güne bırakma gafletine düştüm ama marketten tek parça çıkabildiğim için mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…