Deneyim tabi tesekkurlwrOldugu kadar çalışıyorsunuz zor olur tabi. Ama geceden toplamak öyle uyumak güzel yöntem deneyin isterseniz
Aynı şimdilik durumuBonus bonusum kayınvaliden nasıl oldu?
Allah şifa versin canım kan değerlerine baktırsan keşkeKızlar Bugün basim baya döndü bayiljcam sandım dinledim üstümde Bi halsizlik var hasta oluyorum galiba
Biz hala yakıyoruz malum Erzurum ve küçük çocuklarDoğalgaz yakmadan oturmak da güzel hava misbide %35 zam yaptılar şaka gibi ama hava mis rabbim yardım ediyor
Evet zor çocuklar olunca hele bı de Erzurum normal canımAllah şifa versin canım kan değerlerine baktırsan keşke
Biz hala yakıyoruz malum Erzurum ve küçük çocuklar
HiçŞükür bitirdim ama nasıl uykum geldisen naptın
Sağolasın bonuscum hala aynıyım baş dönmesi niye oldu anlamadimEva geçmiş olsun daha iyisindir inş
Tansiyon sorunum yok bildiğim kadarıylaGeçmiş olsun tansiyon falan mı acaba
Sağol canım Bi türlü dahiliye ye randevu bulamadım gitmem farz oldu.Allah şifa versin canım kan değerlerine baktırsan keşke
Biz hala yakıyoruz malum Erzurum ve küçük çocuklar
Yapma yaw kaç saat var yat uyuSahura kadar uyumiciiim nedeeen çünkü Allah muhafaza iştahım olmaz
Geçmiş olsun canım, her ne sıkıntın varsa Rabbim Şafii ismiyle Şifalar nasip eylesinTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Allah yardimcin olsun mübarek gün hürmetineTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Amin hayırlı sahurlarHayırlı sahurlar hanımlar. Rabbim bereketi eksik etmesin bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?