Kuzum güzel sağlıklı habelerlerini bekliyoruzTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Hadi sağ salim inşallah canımTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Çalışıyormuşsunuz yardımcı alabilirsiniz.E ben çalışıyorum bu kadar iş yapamam bazen de nobet oluyor ama evimde çok temiz olsun istiyorum çokta üşeniyorum orta halli temiz oluyor aslında üşenmekten değil yorucu bir isim var. Ne yapmalı?
Geçmiş olsun bugün nasılsınKızlar Bugün basim baya döndü bayiljcam sandım dinledim üstümde Bi halsizlik var hasta oluyorum galiba
Olur neden olmasınBen de yapabildiğim kadar arada yazsam olur mu bi gaza gelirim boylece
Hadi kolayca geçsin inşallahTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Teknik olarak mümkün değil bebe 10 aylık falan olsa olabilirdi
Ben maalesef alarm çaldı çalacak diye sürekli uyanıp zombi gibi başım zonklayarak hazırlıyorum geneldeSahuru, gözü yarı kapalı hâlde hazırlayanlar burda mı?
Ulen tüm sırrı bozdun heee
Işte asalet işte feraset işte adam gibi adamlikTeknik olarak mümkün değil bebe 10 aylık falan olsa olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?