Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Allah razı olsun bonusum. Biraz korkuyorumYatmadan önce seni okudumJES Rüyamda oğlan hastaydı test veriyodu akşam üşüttüğü için olduğunu söylüyodum
Olur o kadar canım inş kolayca geçicekRabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Allah razı olsun bonusum. Biraz korkuyorum
Normal canım inşallah kolay atlatırsınRabbim hayırlara çıkarsın inşallah. Allah razı olsun bonusum. Biraz korkuyorum
OlurGünaydınRamazan'da maddi manevi temizlik için burada olacağım Nego birkaç gün adapte olursam beni de ekler misinn
Çok zekiyim yine Allah ne yapsın beniUlen tüm sırrı bozdun heee
Bende de var ondan efser daha önce büyüğü vardı çürüdü.Bonus bu calıları sevdim aslında çicekli bitkileri severim buda gözüme pek hoş geldi
Ağrın tutmıycak inşallah rahat oruç tutucaksınTabii ki çocuklar uyutmadı sabah. Allah zorumu kolay etsin, baş ağrım tutarsa işim fena zaten öksürük var
Akşam yattım üç dört saat uyuyum diye sürekli alarm çaldı mı diye kalktımsonunda alarm çalmadan erken kalktım neyse çok erken olmuş ezana kadar bir cüz okudum
5.30 da yatmıştım ki benimkiler sıraya dizildi
Ses yapmayın iki saat uyuyum yeter diye diye uyutmadılar
Dur bakayımBende de var ondan efser daha önce büyüğü vardı çürüdü.
Şimdi bu bıdıktan aldım. Ne kadar o? Ben 20 ye aldım koçtaşta 40 tı
Oralarda daha uygun ya burda her şey zıkkımBonus 16.90 mış
MigrostayımOralarda daha uygun ya burda her şey zıkkım
Tavuk kalamar da güzel oluyor.Dün hesapta yokken evde değildim gündüz şarjımda bitti sinir bi durumda kaldım.
Bugün yine işlerim var yaparım inş Allah güç versin.
İftara misafirim var. Oğlum çok ısrar etti cipsli tavuk yapıcam.
Ezo gelin çorbası
Tavuk patates
Pilav belki
Tatlıyı bilmiyorum.
Allah yardım etsin bu fiyatlarla misafirde zor. 5 kilo şeker nasıl 85 lira olur aklım almıyor
Günaydın canlarGünaydın gününüz muhabbetli, bereketli olsun
Eki Görüntüle 3039573
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
U UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Ramazanın hürmetine Allahım Şafi ismiyle şifa versin inşAllah iyileşirAynı şimdilik durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?