Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kaç aylık oldu
Sadece anne sütü mu alıyor?
4 ay 16 günlük canım evet sadece emziriyorum elimde alerji maması var tadları kötü bizimkide biraz büyük belki beğenmez diye ramazanı bekledim gerekirse vereceğim.Birçok bebek beğenmiyormuş ben denerim yinede.Bebelac pepti junior diye mama deneyeceğiz nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama bugün eczaneden alacak eşim ek gıda gibi birşey de olabilir.

İftar ve özellikle sahurda bol yersen sütün hiç eksilmez aynı devam eder. Oğlum 5 aylıkti tuttum. Mama veriyordum.öncesinde de veriyorurdum mama oğlum alıştığı içindi, gerek yoktu aslında.
Günde toplasan 60 cc bile yoktu o kadar az

Ya bu kıyafet reklamları sinirimi bozdu siteye bakmıştım dün habire önüme çıkıyor. Bi cocuk şortu olmuş 140 oda çok pahalı olmayan Bi mağaza
Ağlanacak halimize gülüyoruz
Allah bugünleri aratmasın. Bi söz var kimsenin nasibi kimsenin elinde değil diye ne kadar doğru.
Rizki veren Allah bu oyunu çevirenlerin oyununu bozsun.

Bol yemeye dikkat ediyorum canım fakat yenmeyince benim sütümde azalma oluyordu.Ins. olmaz dediklerine dikkat ederim Reflüsüde çok kusuyor çabuk acıkıyor maalesef ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…