Ameliyattasın belki şuan Rabbim şifa versin inş.çok kolay geçsin herşey.Testim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Sağol canım daha iyiyim çok şükürGeçmiş olsun bugün nasılsın
Kaç aylık olduGünaydınlar...İlk gün nasıl geçecek merak ediyorum sütümde azalma olacak mı diye.Rızkı veren Allah tır. Ara ara tutmayacağım inş.böyle böyle ramazanı geçireceğiz.
4 ay 16 günlük canım evet sadece emziriyorum elimde alerji maması var tadları kötü bizimkide biraz büyük belki beğenmez diye ramazanı bekledim gerekirse vereceğim.Birçok bebek beğenmiyormuş ben denerim yinede.Bebelac pepti junior diye mama deneyeceğiz nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama bugün eczaneden alacak eşim ek gıda gibi birşey de olabilir.Kaç aylık oldu
Sadece anne sütü mu alıyor?
İftar ve özellikle sahurda bol yersen sütün hiç eksilmez aynı devam eder. Oğlum 5 aylıkti tuttum. Mama veriyordum.öncesinde de veriyorurdum mama oğlum alıştığı içindi, gerek yoktu aslında.4 ay 16 günlük canım evet sadece emziriyorum elimde alerji maması var tadları kötü bizimkide biraz büyük belki beğenmez diye ramazanı bekledim gerekirse vereceğim.Birçok bebek beğenmiyormuş ben denerim yinede.Bebelac pepti junior diye mama deneyeceğiz nasıl birşey tam olarak bilmiyorum ama bugün eczaneden alacak eşim ek gıda gibi birşey de olabilir.
Hay canını yiyim2 nisan ödevi
Bugün ödev yok ilk gün dinlenin.
kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
D u t
Tubismavis
@fesang
@N u r
Selizay
Eva
@zeynebzeyneb
Bol yemeye dikkat ediyorum canım fakat yenmeyince benim sütümde azalma oluyordu.Ins. olmaz dediklerine dikkat ederimİftar ve özellikle sahurda bol yersen sütün hiç eksilmez aynı devam eder. Oğlum 5 aylıkti tuttum. Mama veriyordum.öncesinde de veriyorurdum mama oğlum alıştığı içindi, gerek yoktu aslında.
Günde toplasan 60 cc bile yoktu o kadar az
Kuzucum kolaylıkla geçsin inşallahTestim megatif çıktı kızlar. Sabah 11 ameliyat oluyorum inşallah, beni dualarda unutmayın ne olur
Bende ne olsun yemekleri yaptım işteBen de yeni uyandım sayılır, kocam sabah erkenden gitti. Evde de bir sessizlik uyumayıp ne yapayım.
Ahh vuymayın vuymayın yütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?