Sağol canım inşallahGünaydın canlar
Negom inşAllah ağrın tutmaz da rahat rahat tutarsın
SubhannallahBende ne olsun yemekleri yaptım işte
Ben emzirirken tutmadım ikisinde de. Çok halsiz kalıyordum. İkinci özellikle iliğimi kemiğimi sömürürdüGünaydınlar...İlk gün nasıl geçecek merak ediyorum sütümde azalma olacak mı diye.Rızkı veren Allah tır. Ara ara tutmayacağım inş.böyle böyle ramazanı geçireceğiz.
Maşallah maşallahGünaydın kızlar lk gün diye kız kıyak geçti sanırım bana geç uyandı uyudum bende.
Öğleden önce yapmazsam sonra daha zor oluyor bana, böyle hiç değilse içim de rahat oluyor.Subhannallah
Bende korkuyorum canım ama şimdilik fena gitmiyoruz uyudu kızım.Uyku süresi uzasa azıcık iyi olurdu.Ben emzirirken tutmadım ikisinde de. Çok halsiz kalıyordum. İkinci özellikle iliğimi kemiğimi sömürürdü
Nego teşekkür ederim. Allah'a şükür. Allah hepimize huzur, sağlık versin inşallah.Haleti ruhiyen nasıl
Çok sevindim canım ellerine sağlıkLimonsuzzcay seninle bi ara kek kalıbı hakkında konuşmuştuk, aldığım kek kalıbından kek bir türlü çıkmıyor demiştim. Bana bir öneri vermiştin katı yağla kalıbı yağla, dolaba koy öyle dene diye, denedim ve muhteşem bir şekilde hemen çıktı teşekkürler
Ben daha çorbayı yeni koydum kız makarna istedi onu da yaparım da yemek fikri bile yok ortadaÖğleden önce yapmazsam sonra daha zor oluyor bana, böyle hiç değilse içim de rahat oluyor.
Nasıl fikir yok yavBen daha çorbayı yeni koydum kız makarna istedi onu da yaparım da yemek fikri bile yok ortada
Normal değilsiniz işte ,bugün tuttu hamaratlığın he miBalkonu cillop gibi yapmışım oruçluyken yapmaycam susuzluktan ölmeycemde ne vakit yapacam
Napim dün bitiyodu işim eve gelemedim bi türlü.Normal değilsiniz işte ,bugün tuttu hamaratlığın he mi
Puding çok evde bakıyım tatlı getirmezse beyim son dakke yaparımNapim dün bitiyodu işim eve gelemedim bi türlü.
Puding yaptım tatlı olarak
Bende yapmadım çok yorgunumTatlı yapmadım ya uğraşmak istemedim hiç
Çok pratik bende mi yapsamNapim dün bitiyodu işim eve gelemedim bi türlü.
Puding yaptım tatlı olarak
Liste yaparken de aklıma gelmiyor benim yaNasıl fikir yok yav
Açken milyonlarca yemek geliyor benim aklıma
Listesi yalın dedim di mi size
Bende ikindi vakitlerinde yemeğe başlarım çünkü yemeğin sıcak ve çok taze olmasını istediğim için.☺Ben daha çorbayı yeni koydum kız makarna istedi onu da yaparım da yemek fikri bile yok ortada
Benşm ki tamamen tembelliktenBende ikindi vakitlerinde yemeğe başlarım çünkü yemeğin sıcak ve çok taze olmasını istediğim için.☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?