Düzenli Evimiz & Hayatımız

Nasıl fikir yok yav
Açken milyonlarca yemek geliyor benim aklıma
Listesi yalın dedim di mi size
Bende öyleyim hep bi şeyler var aklımda.Yemek konusunda sıkıntı çekmem bugün ne pişersem diye nadir olur bende.Yemek yapmayı da yedirmeyide severim.:)

Benşm ki tamamen tembellikten
Oruç çok güzel geçti valla benim için maşallah diyim Rabbim yardım ediyor.Merdivenleri silicektim baktım çok kirli hemen hortum tutup yıkadım eşimle hiç yorulmadım.Kızda atak haftasında çok ağlak bu ara hep gezdirelim istiyor.

Bende ne olsun yemekleri yaptım işte
Ben de erkenden hallettim başımın tutacağını tahmin ettiğimden
Namazımı kılıp uzanıcam baş sinyal vermeye başladı
Benim de fenaydı başım şekerim düşük istifra ettim bi kere bakalım inşallah yarın daha iyi olur
Ben emzirirken tutmadım ikisinde de. Çok halsiz kalıyordum. İkinci özellikle iliğimi kemiğimi sömürürdü
Sonradan tutmak da zor geliyor gözüme Negooo geçen sene hamilelikten borçlar var şekerim düşüyor diye tutamamıştım
Tatlı yapmadım ya uğraşmak istemedim hiç
Benim herüf sütlaç yaptı baktı benden hayır yok çarpılmışım

O gezme istemesi hiç bitmiyor çocukların

Geçmiş olsun süpürge zor geçmiş

Kızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.

Rabbime şükür ameliyat iyi geçti. Fakat 4 saat ömrümde görmediğim acılar çektim. Telefonu elime alacak duruma anca 8 saatte geldim.

Doktor korktuğumu bebeğimi sürekli sayıkladığımı söyledi. Koridorda asansörde her yerde bebeğim nerde diye bağırmışım. Bu sebeple ağrı çektiğimi söyledi.

Oğlum da ben ameliyattan çıktığımdan beri 1 sn durmadı. Çocuk ben ne yaşadıysam sanki hissetti

Velhasıl bunu da atlattık inşallah. Sonraki süreçler de rahat geçer umarım

Geçmiş olsun çabuk toparlanırsın inşallah

Makarna yapmıştım pişmemiş. Yagladım falan tabi. Şimdi dibine su attım kısık ocaga koydum olur mu kızlar ya var mı baka yöntem.
Olur olur inşallah
Geçmiş olsun süpürge zor geçmiş
İlk bi iki gün çok zorlanıyorum sonra alışıyorum yavaş yavaş
Gelmiş geçmiş olsun canım en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah çabucak toparlanırsın

Çayını alan gelsin...Toplu bildirim yapamıyorum ama Bizi ramazana kavuşturan Rabbimize hamd olsun. İftar açıldı bulaşık makinesini çalıştırdım.Oğlum ve eşim teravihe gitti ben de çay demleyeceğim ama çaydanlık azcık kireçlenmiş. Limon tuzu atıp kaynattım birazdan cifleyip çay içmek istiyorum.

Aklımdan geçtin canım biraz toparlanınca bildiriyi yaparsın dedim.Şükür bitmiş çook geçmiş olsun.☺

Zor geçmiş ilk günün canım Rabbim ahirette mükafatını verir inş.

Geçmiş olsun canım ya emzirirken zor. Sonra tutmak evet zor ama emzirken de zor geliyordu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…