- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Bende öyleyim hep bi şeyler var aklımda.Yemek konusunda sıkıntı çekmem bugün ne pişersem diye nadir olur bende.Yemek yapmayı da yedirmeyide severim.:)Nasıl fikir yok yav
Açken milyonlarca yemek geliyor benim aklıma
Listesi yalın dedim di mi size
Oruç çok güzel geçti valla benim için maşallah diyim Rabbim yardım ediyor.Merdivenleri silicektim baktım çok kirli hemen hortum tutup yıkadım eşimle hiç yorulmadım.Kızda atak haftasında çok ağlak bu ara hep gezdirelim istiyor.Benşm ki tamamen tembellikten
Ben de erkenden hallettim başımın tutacağını tahmin ettiğimdenBende ne olsun yemekleri yaptım işte
Benim de fenaydı başım şekerim düşük istifra ettim bi kere bakalım inşallah yarın daha iyi olurNamazımı kılıp uzanıcam baş sinyal vermeye başladı
Sonradan tutmak da zor geliyor gözüme Negooo geçen sene hamilelikten borçlar var şekerim düşüyor diye tutamamıştımBen emzirirken tutmadım ikisinde de. Çok halsiz kalıyordum. İkinci özellikle iliğimi kemiğimi sömürürdü
Benim herüf sütlaç yaptı baktı benden hayır yokTatlı yapmadım ya uğraşmak istemedim hiç
Hoca kıyak geçmiş bileydim hiç iş yapmazdım2 nisan ödevi
Bugün ödev yok ilk gün dinlenin.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
O gezme istemesi hiç bitmiyor çocuklarınOruç çok güzel geçti valla benim için maşallah diyim Rabbim yardım ediyor.Merdivenleri silicektim baktım çok kirli hemen hortum tutup yıkadım eşimle hiç yorulmadım.Kızda atak haftasında çok ağlak bu ara hep gezdirelim istiyor.
Geçmiş olsun süpürge zor geçmişBen de erkenden hallettim başımın tutacağını tahmin ettiğimden
Benim de fenaydı başım şekerim düşük istifra ettim bi kere bakalım inşallah yarın daha iyi olur
Sonradan tutmak da zor geliyor gözüme Negooo geçen sene hamilelikten borçlar var şekerim düşüyor diye tutamamıştım
Benim herüf sütlaç yaptı baktı benden hayır yokçarpılmışım
Geçmiş olsun çabuk toparlanırsın inşallahKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Rabbime şükür ameliyat iyi geçti. Fakat 4 saat ömrümde görmediğim acılar çektim. Telefonu elime alacak duruma anca 8 saatte geldim.
Doktor korktuğumu bebeğimi sürekli sayıkladığımı söyledi. Koridorda asansörde her yerde bebeğim nerde diye bağırmışım. Bu sebeple ağrı çektiğimi söyledi.
Oğlum da ben ameliyattan çıktığımdan beri 1 sn durmadı. Çocuk ben ne yaşadıysam sanki hissetti
Velhasıl bunu da atlattık inşallah. Sonraki süreçler de rahat geçer umarım
Olur olur inşallahMakarna yapmıştım pişmemiş.Yagladım falan tabi. Şimdi dibine su attım kısık ocaga koydum olur mu kızlar ya var mı baka yöntem.
İlk bi iki gün çok zorlanıyorum sonra alışıyorum yavaş yavaşGeçmiş olsun süpürge zor geçmiş
Gelmiş geçmiş olsun canım en uzun ayrılığınız bu olsun inşallah çabucak toparlanırsınKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Rabbime şükür ameliyat iyi geçti. Fakat 4 saat ömrümde görmediğim acılar çektim. Telefonu elime alacak duruma anca 8 saatte geldim.
Doktor korktuğumu bebeğimi sürekli sayıkladığımı söyledi. Koridorda asansörde her yerde bebeğim nerde diye bağırmışım. Bu sebeple ağrı çektiğimi söyledi.
Oğlum da ben ameliyattan çıktığımdan beri 1 sn durmadı. Çocuk ben ne yaşadıysam sanki hissetti
Bu saatte gören ben2 nisan ödevi
Bugün ödev yok ilk gün dinlenin.
@kk birinci noteri
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
U UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
Aklımdan geçtin canım biraz toparlanınca bildiriyi yaparsın dedim.Şükür bitmiş çook geçmiş olsun.☺Kızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Zor geçmiş ilk günün canım Rabbim ahirette mükafatını verir inş.Ben de erkenden hallettim başımın tutacağını tahmin ettiğimden
Benim de fenaydı başım şekerim düşük istifra ettim bi kere bakalım inşallah yarın daha iyi olur
Sonradan tutmak da zor geliyor gözüme Negooo geçen sene hamilelikten borçlar var şekerim düşüyor diye tutamamıştım
Öğlen yapılınca bayatlıyor muBende ikindi vakitlerinde yemeğe başlarım çünkü yemeğin sıcak ve çok taze olmasını istediğim için.☺
Geçmiş olsun canım ya emzirirken zor. Sonra tutmak evet zor ama emzirken de zor geliyordu bana.Ben de erkenden hallettim başımın tutacağını tahmin ettiğimden
Ben onu ramazandan 1 gün önce yaptımBalkonu cillop gibi yapmışım oruçluyken yapmaycam susuzluktan ölmeycemde ne vakit yapacam
Ödev verince yapmazsın vermeyince yaparsın hoca ne etsinHoca kıyak geçmiş bileydim hiç iş yapmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?