Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah canım ya üzüldüm, inşallah dediğin gibi bundan sonrası rahat geçer. Ameliyata stresli girmek gerçekten etkiliyor

Bizde de çaylar içildi teravihe gitti esim ve k.pedrr oturuoz oyle işte

Ah canım ya bundan sonrası kolay olur inşAllah tekrar gelmiş geçmiş olsun

Bunla gelsin geçsin kuzum hadi iyi dinlen toparlanasın dikkat et kendine beslenmenine önem ver sakin es geçme

şuraya alışveriş yapıp,evi derleyip toplanmış,süpürlüp sillinmiş,balkonları yıkanmış, lavoboları ovulmuş ,üzerine 4 ceşilt yemek yapıp bulaşıklarıda toplamış misafirleri yollamış bir nalları havada Efser bıralkıyorum
Tatlı çay bulaşıkları ve bir kaç tencere kaldı makine boş değil ayaklarımın zongultusundan bekleyemeyeceğim biraz dinlep sahurda tekrar makineye boşaltıp yerleştireyim

Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrasında hiçbir sıkıntın olmaz inşallah

Al benden de o kadar ayağa kalktıkça ayaklarım zonkluyor tek fark mutfak toplu

Zor geçmiş ilk günün canım Rabbim ahirette mükafatını verir inş.
Hepimizin inşallah
Öğlen yapılınca bayatlıyor mu
Benim beynim akıyor sanki özellikle eğilince zonkluyuyor resmen o yüzden tedbirli davrandım yarın da erken yaparım bi alışsam akşam üzeri yaparım
Geçmiş olsun canım ya emzirirken zor. Sonra tutmak evet zor ama emzirken de zor geliyordu bana.
Kızımda emzirirken tuttum ama daha 50 günlüktü sabah ezanından sonra uyuyordu öğleden sonra uyanıyordu öyle böyle derken nasıl iftar oluyordu anlamıyordum o sebeple zorlanmadım bence
Allah razı olsun canım bi iki güne toparlanırım inşallah

Benmde kahve leke vardı bugün yok yarina niyet edeyim dedim ama yine bı leke gelirse üzülürüm hemde oruç yarım kalır yine ramazan olmasa onemsemem de bir gün daha beklicem sildikce gelen giden bişi de yok ama bu gece de bekllicem yarın akşam guslü alırım inşallah

Rabbim kolaylık versin canım stresi geçti en azından. Çabucak toparlanırsın inşallah

Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Oğlunuzla tek ayrılığınız bu olsun, Allah bir daha yaşatmasın.

Merhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırlayıp sonrasında mutfağı topladım,
Dün kızımın yatağının koruyucu kılıfını, alezini, çarşafını yıkamıştım. Kurumuşlar bugün onları serdim tekrar,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Eşimin yattığı nevresimi, alezi yıkadım. Kurudu, serdim tekrar.
Akşam üstü kızımı hava almaya çıkardık. Biraz yürüyüş iyi geldi,
Yemek hazırladım,
Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Makinaya sığmayanları elimde yıkadım.

Bir şey sormak istiyorum. Bebek kıyafetlerindeki yemek lekeleri her ne kadar leke çıkarıcı kullansam da çıkmıyor. Çocuğun çoraplarına kadar her şey yemek lekesi. Acaba kullandığım leke çıkarıcı mı etkisiz, yoksa makina güzel yıkama yapamıyor mu anlayamadım. Acaba bir püf noktası var mıdır bu işin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…