- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.019
- 498
Ah canım ya üzüldüm, inşallah dediğin gibi bundan sonrası rahat geçer. Ameliyata stresli girmek gerçekten etkiliyorKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Rabbime şükür ameliyat iyi geçti. Fakat 4 saat ömrümde görmediğim acılar çektim. Telefonu elime alacak duruma anca 8 saatte geldim.
Doktor korktuğumu bebeğimi sürekli sayıkladığımı söyledi. Koridorda asansörde her yerde bebeğim nerde diye bağırmışım. Bu sebeple ağrı çektiğimi söyledi.
Oğlum da ben ameliyattan çıktığımdan beri 1 sn durmadı. Çocuk ben ne yaşadıysam sanki hissetti
Velhasıl bunu da atlattık inşallah. Sonraki süreçler de rahat geçer umarım
GünaydınBu saatte gören ben
Bizde de çaylar içildiÇayını alan gelsin...Toplu bildirim yapamıyorum amaBizi ramazana kavuşturan Rabbimize hamd olsun. İftar açıldı bulaşık makinesini çalıştırdım.Oğlum ve eşim teravihe gitti ben de çay demleyeceğim ama çaydanlık azcık kireçlenmiş. Limon tuzu atıp kaynattım birazdan cifleyip çay içmek istiyorum.
Ah canım yaKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Rabbime şükür ameliyat iyi geçti. Fakat 4 saat ömrümde görmediğim acılar çektim. Telefonu elime alacak duruma anca 8 saatte geldim.
Doktor korktuğumu bebeğimi sürekli sayıkladığımı söyledi. Koridorda asansörde her yerde bebeğim nerde diye bağırmışım. Bu sebeple ağrı çektiğimi söyledi.
Oğlum da ben ameliyattan çıktığımdan beri 1 sn durmadı. Çocuk ben ne yaşadıysam sanki hissetti
Bunla gelsin geçsin kuzumKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Bende kesin o zaman doğmuşum aydınlandım şuu annHojam ben retro zamanı doğmuşum herkeş düz giderken ben ters gidiyom
Gelmiş geçmiş olsun canım inşallah bundan sonrasında hiçbir sıkıntın olmaz inşallahKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Al benden de o kadar ayağa kalktıkça ayaklarım zonkluyorşuraya alışveriş yapıp,evi derleyip toplanmış,süpürlüp sillinmiş,balkonları yıkanmış, lavoboları ovulmuş ,üzerine 4 ceşilt yemek yapıp bulaşıklarıda toplamış misafirleri yollamış bir nalları havada Efser bıralkıyorum
Tatlı çay bulaşıkları ve bir kaç tencere kaldı makine boş değil ayaklarımın zongultusundan bekleyemeyeceğim biraz dinlep sahurda tekrar makineye boşaltıp yerleştireyim
Bende makineye yerleşecek şekilde topladım ama yapamıyacağım sahura biraz erken kalkayım artıkAl benden de o kadar ayağa kalktıkça ayaklarım zonkluyortek fark mutfak toplu
Yok canım olur mu bazı şeyler mesala makarna gibi öğlen yaparsam akşama o tadı alamıyorum ben. Alışkanlık belkide annemden geçmişÖğlen yapılınca bayatlıyor mu
Hepimizin inşallahZor geçmiş ilk günün canım Rabbim ahirette mükafatını verir inş.
Benim beynim akıyor sanki özellikle eğilince zonkluyuyor resmen o yüzden tedbirli davrandım yarın da erken yaparım bi alışsam akşam üzeri yaparımÖğlen yapılınca bayatlıyor mu
Kızımda emzirirken tuttum ama daha 50 günlüktü sabah ezanından sonra uyuyordu öğleden sonra uyanıyordu öyle böyle derken nasıl iftar oluyordu anlamıyordum o sebeple zorlanmadım benceGeçmiş olsun canım ya emzirirken zor. Sonra tutmak evet zor ama emzirken de zor geliyordu bana.
Allah razı olsun canım bi iki güne toparlanırım inşallahJES geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun ağrıların dinsin inşallah
U UcanSupurge geçmiş olsun canım
Zor oruç tutuyosa valla
Rabbim oruclarimizi kabul etsin ,1/2 güne bende tutmaya baslicam inşallah
Rabbim kolaylık versin canımKızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Oğlunuzla tek ayrılığınız bu olsun, Allah bir daha yaşatmasın.Kızlar geç geldim biliyorum haber bekliyorsunuz. Allah hepinizden razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?