Ben gidemedimNormal odada neden göstermiyorlar canım?
Biliyorum bunu demek çok zor ama gönlünü ferah tut kuzum kendini negatif yükleme iyi düşün iyi olsun
Allahın izniyle iyi olacak, iyi düşün canım olumsuz düşünme hiçNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bir an önce sağlığına kavuşurBen gidemedim
inşallah efserim
inşallah iyi olur canım güzel haberlerini bekliyoruzNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
Allah yardımcınız olsun geçip gidecek inşallah hiç merak etmeNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
Sen nasıl oldun canım daha iyisin inşallahAllah yardımcınız olsun geçip gidecek inşallah hiç merak etme
Nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?Pazar rehaveti çökmüş topige
Sen nasıl oldun canım daha iyisin inşallah
Dün o feci ağrıların yanında lafı bile olmaz ama hafif agrım var tabi. Ağrı kesici alıyorum.Nasıl oldun canım ağrıların geçti mi?
İnşallah aminUmarım herkes iyidir. Hastalara şifa diliyorum. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bebeğim de inadına durmuyor mecbur aldım kucagima. Sabah kanadı biraz dikiş inşallah toparlar sabaha da rahat rahat alırım kucagima.
Sancim olduğu için eşim de işe gidemeyecek ücretsiz izin yapacak 2 gün. Bakalım rabbim tez vakitte hepimize şifa versin.
Sana da çok geçmiş olsun canımUmarım herkes iyidir. Hastalara şifa diliyorum. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bebeğim de inadına durmuyor mecbur aldım kucagima. Sabah kanadı biraz dikiş inşallah toparlar sabaha da rahat rahat alırım kucagima.
Sancim olduğu için eşim de işe gidemeyecek ücretsiz izin yapacak 2 gün. Bakalım rabbim tez vakitte hepimize şifa versin.
Umarım herkes iyidir. Hastalara şifa diliyorum. Ben de iyi olmaya çalışıyorum. Bebeğim de inadına durmuyor mecbur aldım kucagima. Sabah kanadı biraz dikiş inşallah toparlar sabaha da rahat rahat alırım kucagima.
İnşallah daha da iyi olacaksın canım eşinin evde olmasına çok sevindimDün o feci ağrıların yanında lafı bile olmaz ama hafif agrım var tabi. Ağrı kesici alıyorum.
Aynen bende bunu planladım. Hepsini 15 dk sürecek bir programa attıracağım eşime. Çıkar kurur sonra da kaldırırım. Yazlıklara yer yok askıdaYarından itibaren kışlıkları kaldırmaya başlamak istiyorum. Çocuklarınkinde başlarım ,artık olmayanları ayırırım. Alınacak eksikleri var mı bakarım.
Hava resmen aniden ısındı yoksa ramazan girmeden yapmış olurdum.
Çok şükür canım o olmasa çok zorlanırdımİnşallah daha da iyi olacaksın canım eşinin evde olmasına çok sevindim
Kardeşlerim genelde hepsi lahmacun sever.Canım sen bilirsin tabi ama yemeğin var zaten, lahmacun seçeneğini başka güne ayır bence
Rabbim şifa versin süpürgem emziriyorsun zorluyorsa çok üsteleme belki seni o da halsiz bırakır dikkat kendineDün Ramazan’ın ilk günü çarptı canım baş ağrısı , şekerim düşük mide bulantısı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?