- 13 Ağustos 2020
- 15.689
- 89.098
- 598
- 32
Katilirim ama iftari bulur galiba iki ileri bi geri yürüyorumKimse de yok ki maratona çağırayım
Ben varım başım tutmazsa bebeleri yıkayacağım çorba yapacağımKimse de yok ki maratona çağırayım
Bugün iyiyim şimdilik canım elhamdulillah sen nasılsınYaptin mi cayi canim hemen faydasi oluyor mu ya
Simdi nasilsin süpürge gecmis olsun
Katilirim ama iftari bulur galiba iki ileri bi geri yürüyorum
Hadi biseyler yapalim
Oh oh maşAllah ben 1 istedim 2 geldiBen varım başım tutmazsa bebeleri yıkayacağım çorba yapacağım
Bugün iyiyim şimdilik canım elhamdulillah sen nasılsın
Iyi bari ilk gün zor geciyor ya. benimde oyle oldu tansiyon firladi da gece düsmustu simdi yine tepem atmaya basladiBen varım başım tutmazsa bebeleri yıkayacağım çorba yapacağım
Bugün iyiyim şimdilik canım elhamdulillah sen nasılsın
Çok hızlısın ya ben bebeyi yatırıyorum kalksın öyle kalkacağımOh oh maşAllah ben 1 istedim 2 geldi3 gibi gelirim inşAllah
Aman aman inşallah yine yükselmezIyi bari ilk gün zor geciyor ya. benimde oyle oldu tansiyon firladi da gece düsmustu simdi yine tepem atmaya basladi
Yaptım içtim canım da hemen faydası olmuyor tabi gerçi son zamanlarda bana hiçbir şey fayda etmiyor bir türlü kilo veremiyorumYaptin mi cayi canim hemen faydasi oluyor mu ya
Simdi nasilsin süpürge gecmis olsun
Canım sen bilirsin tabi ama yemeğin var zaten, lahmacun seçeneğini başka güne ayır benceSelam kızlar ailemi davet ettim bugün daha doğrusu bi kısmınıMidye tatlısı yaptım ilk defa denedim ama hoş görünüyo bakalım tadı nasıl olacak. Menüde Lahmacun var içini hazırlayıp fırına vereceğim inş.Etli kurufasulye bir de babam ve erkek kardeşim sevdiği için özellikle yapacağım inş.Mercimek çorbası da düşünüyorum yada cacık olabilir.Ayran ve salatada aklımda büyük boy şalgam var evde.Ama lahmacunun yanında kola ve ayran gidiyor genelde tabi bi de söğüş.
Geçmiş olsun canımSelamlar:)
Hastayım bi süre dinleneceğim.
Herkese sağlıklı hayırlı Ramazanlar :)
İyi haberlerle gelir inşAllahD u t eşinden var mı haber durumu nasıl canım?
Normal odada neden göstermiyorlar canım?Normal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
Biliyorum bunu demek çok zor ama gönlünü ferah tut kuzum kendini negatif yükleme iyi düşün iyi olsunNormal oldaya aldılar göremedim daha . Telefonla konuştum. Ama ne olacağı belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?