golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Ben bi ara minorisin leke çıkarıcısını kullanıyordum fena değildi. Şimdi amwayinkini kullanıyorum çıkıyorMerhaba. Bugün;
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırlayıp sonrasında mutfağı topladım,
Dün kızımın yatağının koruyucu kılıfını, alezini, çarşafını yıkamıştım. Kurumuşlar bugün onları serdim tekrar,
Bir makina çamaşır yıkandı,
Tuvaleti ve lavaboyu temizledim,
Eşimin yattığı nevresimi, alezi yıkadım. Kurudu, serdim tekrar.
Akşam üstü kızımı hava almaya çıkardık. Biraz yürüyüş iyi geldi,
Yemek hazırladım,
Yemekten sonra mutfağı topladım, bulaşık makinasını çalıştırdım,
Ocağı ve tezgah arkasını sildim,
Makinaya sığmayanları elimde yıkadım.
Bir şey sormak istiyorum. Bebek kıyafetlerindeki yemek lekeleri her ne kadar leke çıkarıcı kullansam da çıkmıyor. Çocuğun çoraplarına kadar her şey yemek lekesi. Acaba kullandığım leke çıkarıcı mı etkisiz, yoksa makina güzel yıkama yapamıyor mu anlayamadım. Acaba bir püf noktası var mıdır bu işin?
Çok teşekkür ederim. Yakın zamanda Amway alayım o zaman ben de çıkarıyorsa.Ben bi ara minorisin leke çıkarıcısını kullanıyordum fena değildi. Şimdi amwayinkini kullanıyorum çıkıyor
Seni uzun süre yedirmiyecekler değilmi?Bu arada cümleten hayırlı sahurlar olsun benim yerime de yiyin için
Dün Ramazan’ın ilk günü çarptı canım baş ağrısı , şekerim düşük mide bulantısı filan
Sıvı beslendim 1 gün yumuşak ve gaz yapmayan şeyler ye dedi doktorSeni uzun süre yedirmiyecekler değilmi?
Geçmiş olsun canım iyi geçmiş şükürSıvı beslendim 1 gün yumuşak ve gaz yapmayan şeyler ye dedi doktor
Apantıs ameliyatıma oruçlu girdim 48 saat aç kaldımSıvı beslendim 1 gün yumuşak ve gaz yapmayan şeyler ye dedi doktor
Yaptin mi cayi canim hemen faydasi oluyor mu yaÖdem atıcı çay yaptım. Demlensin namazı kılıp içeceğim
Simdi nasilsin süpürge gecmis olsunDün Ramazan’ın ilk günü çarptı canım baş ağrısı , şekerim düşük mide bulantısı filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?