- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
Eşin evde mi ya
Benim kiz 750 ml cifle şakir şakir yıkamış banyoyu
Etiketlere dönüş yapıyorum sanıyordum yaEtiketlere dönüş yapmayan, sayfaya uğramayanlar var. Pazartesi liste temizliği yapıcam.
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
@D e f n e
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
ön yikamaya biraz camasir suyu koyuyorum beyazliyor.Hanımlar beyaz çamaşırlarım hep sararmış. Bir çözüm öneriniz var mı?
Canım kusura bakma kahvaltı yapacaktık çıktım şimdi gördüm, o arada boyama yaptım, evin işini halledip ablama geldim şimdiBugün enerji doluyum kızlar maratona gidesim var.Nego bana bir etiket atabilir misin kız inşallah biri çıkar
Eline sağlık canımGünaydın/Tünaydın cümleten
sabah uyanır uyanmaz nevresimi değiştirdim
Makineye çamaşır attım serdim, tüm evi süpürdüm, sildim şimdi daha yeni kahvaltı yapacağım
Eline sağlık canımBende mutfağın camini sildim tüm beyaz eşyaları sildim peteği sildim perdeyi attım makinaya yıkanıyor tuvalet lavabo tamam şimdide kızım banyoyu ovuyor illa yapicam diye ağladıkombiyi sildim bide dolapları silebilirsem iyi olacak akşam maratona kadar mutfağı bitiriyim :)
Canım biliyorum seni zaten mazeretin varBen sürekli eşimin koyundeyim nego o yüzden
Çok aşırı kalabalık gelen giden
Ugrauamiyorm
Çok hoşsun canım yaKuzular sabah kalktık küçük kuzuyla güneşin doğuşunu izledik en kısa gün ya ödevdi....
neyse sıraNego un ödevindeydi sadece bizim oda kalmıştı nevresimleri önce makineye ardından kurutmaya attım ki dönünce takayım yedek yok
Ordan geçtim mutfağa çocukların en sevdiği pastayı yaptım hasta olduğum için toparlayamadığım mutfağı toparladım makineyi çalıştırdım
Küçüğü hocasına emanet edip büyüğe söz verdiğim gibi sinemaya götürdüm biletler pahalı olduğu için sadece o girdi. Mc donalds dan 1 TL ye kahve aldım şarjı takacak yer bulamayınca sessiz sakin, parasız ve şarjlı bir mekan olan avm nin mescidine girdim size yazıyorum eve gidince işlere kaldığımız yerden devam
Kahvaltımızı yaptık evintopladım bir makine çamaşır astım
Oğlana odasını toplattım
Nevresimleri prenses kocama değiştirtdim
Çorapları katlattırdım kendim yapsam daha az yorulurdum
Bu Arada ufaklık pişik kremi ile kendini sıvamış ağzını yüzünü üstünü onu pakladım
Bunu da gülerek okudumBenim kiz 750 ml cifle şakir şakir yıkamış banyoyubende akşam maratonda balkonlari yıkarım şakir şakir :) afiyet olsun
Yok canım sadece etiket için değil hiç aktif olmayanlar var o yüzden dedimEtiketlere dönüş yapıyorum sanıyordum yaödevleri düzenli yapıyorum aslında ama kız hasta olunca pek aktif olamadım.
Bugün eşim evde ikna edebilirsem çoxugun odasının yerini değiştiricez.
Sonra çocuk yerde yatıyordu onun altındaki yorganları yıkamam lazım. Nevresimleri değiştirecektim bugünü bekledim iyi ki beklemişim.
İçlerinde pamuk yorgan var onu evde makinede yıkasam olur mu acaba. Halı yıkama 100 TL para istedi çok geldi. Var mı bilen.
Canım ön yıkamalı 90 derecede yıka ama lastikli çamaşır olmasın lastiği bozulur.Hanımlar beyaz çamaşırlarım hep sararmış. Bir çözüm öneriniz var mı?
Eline sağlık canımbuzdolabini ic dis sildim ne aldiysam atmisim iceri
nevresimleri de degistirdim.yikaniyorlar
az ütüm vardı kizim uyurken yaptim
gerisine halim kalmadi
Ben varım maratona :)Hamarat hatunlarterliksuu dizi bugün maratona davet ediyor, bugün ev işiyle haşır neşir olacaklar katılsın lütfen
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
Temizliğe şimdi başlıyorum akşama yazarim yaptıklarımiHamarat hatunlarterliksuu dizi bugün maratona davet ediyor, bugün ev işiyle haşır neşir olacaklar katılsın lütfen
Bonus
H hasbeenandgone
Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
1 1mirac
terliksuu
Delft
B BUSR4
mavitosbik07
ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
tijeen
Psidan
Kirmizi pabuc
ayseMsb
Casper25
S Salty
aypare ackerman
Bns
M Musluk Suyu
gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
E enenisa
D Dilos06
Jawlensky
Feslegen Kokulu Nane
Nur1835
Evet evet evet. 2.30 olsun mu namazı kılıp geliyorum
Allah kabul etsin bekliyorum 2.30 da başlayalım kaça kadar onu da kararlaştıralım :)Evet evet evet. 2.30 olsun mu namazı kılıp geliyorum
Tamam 16.30 da görüşürüz ben de başlıyorum kolay gelsin :)@Lices_s ben başlıyorum Allah kolaylık versin ikimizide
İnşaAllah bir deneyeyim. Allah razı olsun.Canım kusura bakma kahvaltı yapacaktık çıktım şimdi gördüm, o arada boyama yaptım, evin işini halledip ablama geldim şimdi
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Canım biliyorum seni zaten mazeretin var
Çok hoşsun canım ya
Gülerek okudum
Bunu da gülerek okudum
Yok canım sadece etiket için değil hiç aktif olmayanlar var o yüzden dedim
Pamuk nasıl olur bilmiyorum makinede, sırınmış yorgansa bir şey olmaz bozulmaz sanırım. Ben elyaf olanları yıkıyorum
Canım ön yıkamalı 90 derecede yıka ama lastikli çamaşır olmasın lastiği bozulur.
Ön yıkama bölümüne çamaşır suyu koy birde
Eline sağlık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?