Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahvaltımızı yaptık evintopladım bir makine çamaşır astım
Oğlana odasını toplattım
Nevresimleri prenses kocama değiştirtdim
Çorapları katlattırdım kendim yapsam daha az yorulurdum
Bu Arada ufaklık pişik kremi ile kendini sıvamış ağzını yüzünü üstünü onu pakladım

Etiketlere dönüş yapıyorum sanıyordum ya ödevleri düzenli yapıyorum aslında ama kız hasta olunca pek aktif olamadım.
Bugün eşim evde ikna edebilirsem çoxugun odasının yerini değiştiricez.
Sonra çocuk yerde yatıyordu onun altındaki yorganları yıkamam lazım. Nevresimleri değiştirecektim bugünü bekledim iyi ki beklemişim.
İçlerinde pamuk yorgan var onu evde makinede yıkasam olur mu acaba. Halı yıkama 100 TL para istedi çok geldi. Var mı bilen.

buzdolabini ic dis sildim ne aldiysam atmisim iceri
nevresimleri de degistirdim.yikaniyorlar
az ütüm vardı kizim uyurken yaptim
gerisine halim kalmadi

Bugün enerji doluyum kızlar maratona gidesim var. Nego bana bir etiket atabilir misin kız inşallah biri çıkar
Canım kusura bakma kahvaltı yapacaktık çıktım şimdi gördüm, o arada boyama yaptım, evin işini halledip ablama geldim şimdi
Günaydın/Tünaydın cümleten
sabah uyanır uyanmaz nevresimi değiştirdim
Makineye çamaşır attım serdim, tüm evi süpürdüm, sildim şimdi daha yeni kahvaltı yapacağım
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Ben sürekli eşimin koyundeyim nego o yüzden
Çok aşırı kalabalık gelen giden
Ugrauamiyorm
Canım biliyorum seni zaten mazeretin var
Çok hoşsun canım ya
Gülerek okudum
Benim kiz 750 ml cifle şakir şakir yıkamış banyoyu bende akşam maratonda balkonlari yıkarım şakir şakir :) afiyet olsun
Bunu da gülerek okudum
Yok canım sadece etiket için değil hiç aktif olmayanlar var o yüzden dedim
Pamuk nasıl olur bilmiyorum makinede, sırınmış yorgansa bir şey olmaz bozulmaz sanırım. Ben elyaf olanları yıkıyorum
Hanımlar beyaz çamaşırlarım hep sararmış. Bir çözüm öneriniz var mı?
Canım ön yıkamalı 90 derecede yıka ama lastikli çamaşır olmasın lastiği bozulur.
Ön yıkama bölümüne çamaşır suyu koy birde
buzdolabini ic dis sildim ne aldiysam atmisim iceri
nevresimleri de degistirdim.yikaniyorlar
az ütüm vardı kizim uyurken yaptim
gerisine halim kalmadi
Eline sağlık canım

İnşaAllah bir deneyeyim. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…