İnşaAllah bir deneyeyim. Allah razı olsun.Canım kusura bakma kahvaltı yapacaktık çıktım şimdi gördüm, o arada boyama yaptım, evin işini halledip ablama geldim şimdi
Eline sağlık canım
Eline sağlık canım
Canım biliyorum seni zaten mazeretin var
Çok hoşsun canım ya
Gülerek okudum
Bunu da gülerek okudum
Yok canım sadece etiket için değil hiç aktif olmayanlar var o yüzden dedim
Pamuk nasıl olur bilmiyorum makinede, sırınmış yorgansa bir şey olmaz bozulmaz sanırım. Ben elyaf olanları yıkıyorum
Canım ön yıkamalı 90 derecede yıka ama lastikli çamaşır olmasın lastiği bozulur.
Ön yıkama bölümüne çamaşır suyu koy birde
Eline sağlık canım
ön yikamaya biraz camasir suyu koyuyorum beyazliyor.
Maşallah gece de uyumadinbuzdolabini ic dis sildim ne aldiysam atmisim iceri
nevresimleri de degistirdim.yikaniyorlar
az ütüm vardı kizim uyurken yaptim
gerisine halim kalmadi
Becerikli hanımlar başka oluyorM
Maşallah gece de uyumadin
vallaa kendimi cok zorladim bunlari yapabildimm sanirim bende hasta olucamM
Maşallah gece de uyumadin
Eline sağlık canımYapılan işler ❤
Kahvaltı yapıldı
Bulaşıklar yıkandı kaldırıldı
Ev süpürüldü
Yerler silindi
Toz alındı
Banyo lavobo bol çamaşır suyu ile yikadi
Klorozet çamaşır suyu ile temizlendi lavoboda
Balkon silindi
Banyo yapıldı
Kendime bakım yaptım
Akşam yemeği de var
Kahve sigara keyfi yapıyorum
Yeter bukadar kocam evde
Sağol kuzum sen ne iş yapionEline sağlık canım
Oo maşaallah eline sağlık canımMutfagin cami silindi. Üst dolaplar çıkartıldı içi dışı ciflendi. Dolapların en üstü ciflendi. Tezgah ve fayanslar çamaşır suyuyla citilendi. Erzak dolabı döküldü atilacaklar atıldı.silindi. Bir torba çöp. Bahartliklar çıkartıldı. Yıkanıp geri yerleşecek. Makine boşaltıldı. İlaç kutusu yıkandı atilacaklar çıkartıldı. Alt dolaplar kaldı. Bebe uyandı aksi gibi hergun uyur bugün iş yapıyorum uyumadi.isler yarım kaldı. Nevresim tamam. Akşama da banyo temizliycem
Hemen kendini bakıma al, meyve ur bol bol, bebeğin nasıl olduvallaa kendimi cok zorladim bunlari yapabildimm sanirim bende hasta olucam
Ablamda oturuyorum bugünSağol kuzum sen ne iş yapion
İyi oturmalar canımAblamda oturuyorum bugün
Gelmeden yaptım çoğu işi
atom karisimi varmis ondan ictim bir fincan gondermeye caliscam hastaligiOo maşaallah eline sağlık canım
Hemen kendini bakıma al, meyve ur bol bol, bebeğin nasıl oldu
Grip gibi bişey mivallaa kendimi cok zorladim bunlari yapabildimm sanirim bende hasta olucam
Ben bitirdim işlerimi maraton bitti ben de bittim yemek kaldı sadece :)Grip gibi bişey mi
Yoruldun mu. Ben biraz yorulmusum. Bir iki saat dinleniyim akşam 7 de maratonum var yineBen bitirdim işlerimi maraton bitti ben de bittim yemek kaldı sadece :)
Valla çok yoruldum ama iyi oldu akşam ne maratonu var yine aboow :)Yoruldun mu. Ben biraz yorulmusum. Bir iki saat dinleniyim akşam 7 de maratonum var yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?