Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın çamaşır ödevini alıyorum. Yazmazsam olmaz nasıl unuttum inanamıyorum. Dün sabah uyanınca yaklaşık 15 parçalık ütü yapmıştım. Oh yazdım rahatladım.

Ayy çok tatlı geldi bana

la ben imkanim olsa bir iki daha isterim manyaklık bende mi acaba ben doğuruyum da senle masaya yatıralım bu konuyu
Abi kim bakacak o çocuklara ne diyin sen baciiiiii

Ben ameliyat oldum adam 3 gün ücretsiz izin alabildi. Tek çocuk 2 olsa ne edecektim bilmiyorum

Şuan senin totonu kesesim var uykuya hasretim eşim işe gitti zorlanıyorum ama idare etmeye çalışıyorum bizim sıpayla

sıra bende uyurum iste bana ne
inşallah sen de uyursun canım. mecbur ise gitti galiba esin demi. inşallah uslu durur tospa
ayağında sallayabiliyosan ayağında salla ces. hayat kurtarır

Abi kim bakacak o çocuklara ne diyin sen baciiiiii

Ben ameliyat oldum adam 3 gün ücretsiz izin alabildi. Tek çocuk 2 olsa ne edecektim bilmiyorum

kiz zaten ise gidiyom 2 sene sonra. bebe de okula gidiyo.
şimdi benim büyük okula gitcek ben küçükle evde kalcam. He benim koca zaten ilkinde de gece gündüz doğru düzgün yoktu evde.
Allah sağlık versin ces ama bu ameliyat falan elzem durumlar ona yapacak biseyimiz yok. inşallah bununla geçmiş olsun senin de

sıra bende uyurum iste bana ne
inşallah sen de uyursun canım. mecbur ise gitti galiba esin demi. inşallah uslu durur tospa
ayağında sallayabiliyosan ayağında salla ces. hayat kurtarır
Mecbur sorun çıkmasın kimse birşey demesin diye gitti. Açıkçası ekmek korkusu çağıran olmadı da işte. Zaten ücretsizi izindeydi.

Şuan Ayağımda zaten

İnşallah canım inşallah Sende haklısın en azından hep ameliyat olmuyor ki işte 40 yılda bir.

Ben 2 çocuk daha toplam 4 çocuğa nasıl bakacan dediydim yoksa iki çocuk allah büyük aslanlar gibi bakarsın sen valla

Mecbur sorun çıkmasın kimse birşey demesin diye gitti. Açıkçası ekmek korkusu çağıran olmadı da işte. Zaten ücretsizi izindeydi.

Şuan Ayağımda zaten

en iyisi ayak ben uzun aylar boyunca geceleri ayağımda sallayarak yattım uyumuyodu çok ağlıyodu çünkü.

Allah kimseyi kimseye mecbur etmesin. yoksa sen bu durumdayken gitmezdi tabi. inşallah daha iyi olun her anlamda. çok ağrın var mı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…