Günaydın7 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
mimesis
Teneffus Zili
Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
@Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Ayy çok tatlı geldi banaEvet büyüdükce bebek kalsaydiniz diyorum hepmesela dün büyük oglanin gelince gecirdigi krizin sebebini siniftaki hoslandigi kizin yanina baska bir erkegin oturmasi konusunu işledik efendime söyliim agiz dalasindan uzatmalara girip bi anda birbirlerine girdiginde arada kalman hergün degisik kriz sorun digerlerinden bahsetmiyim
Bi çok moptan çok iyi canım hele büyük odalar için bezide güzel. Ama elle silme gibi asla olmazHalbuki çok umut bağlamıştım sendeki mopa.Neyse elimdekiyle devam o zaman. İnşallah bugün daha iyisindir Bonus.
Sen hiç bulaşmaAyy çok tatlı geldi bana
Markası neyBi çok moptan çok iyi canım hele büyük odalar için bezide güzel. Ama elle silme gibi asla olmaz
Spin mop tu heraldeMarkası ney
Hepsi aynı çıkmıyor kimi begeniyor kimi şikayetçı oluyorSpin mop tu heralde
Şuan senin totonu kesesim vargünaydın canoartık uyuma sırası senden bana geçti cocugu uyutup bir yatıyorum sabaha kadar
nasılsın bebiko nasıl
Ne münasebetDemirler sık olamaz dimi
Abi kim bakacak o çocuklara ne diyin sen baciiiiiila ben imkanim olsa bir iki daha isterim manyaklık bende mi acababen doğuruyum da senle masaya yatıralım bu konuyu
Ayyyyy
Eceli gelmiş eşek cami duvarına işer diyeceğim ama teşbih Meclis’ten dışarı. Sakın heeeeNere istersen yatiririz noterimsu valla manyaklik olabilir azgecen seneye kadar bende istiyodum bidaha ama ikna oldum yeter bezdum
Şuan senin totonu kesesim varuykuya hasretim eşim işe gitti zorlanıyorum ama idare etmeye çalışıyorum bizim sıpayla
Hadi hayırlısı ile inşallahBacısı adana da bi dr varmış bypass a gerek kalmadan açıyomuş damarmarı . Damar kurduymuş lakabı. Bugün o dr la görüşecekler. Uygun görürse ona götürcekler
Abi kim bakacak o çocuklara ne diyin sen baciiiiii
Ben ameliyat oldum adam 3 gün ücretsiz izin alabildi. Tek çocuk 2 olsa ne edecektim bilmiyorum
Mecbur sorun çıkmasın kimse birşey demesin diye gitti. Açıkçası ekmek korkusu çağıran olmadı da işte. Zaten ücretsizi izindeydi.sıra bende uyurum iste bana ne
inşallah sen de uyursun canım. mecbur ise gitti galiba esin demi. inşallah uslu durur tospa
ayağında sallayabiliyosan ayağında salla ces. hayat kurtarır
Yo benim hiç sıyrılmıyo iyi takılırsa bez sıyrılamaz ki sadece bezi daha iyi sıksa daha iyi olurduHepsi aynı çıkmıyor kimi begeniyor kimi şikayetçı oluyor
En çokta sıkarken bezi sıyrılıyormuş?
İnşallah canım inşallahkiz zaten ise gidiyom 2 sene sonra. bebe de okula gidiyo.
şimdi benim büyük okula gitcek ben küçükle evde kalcam. He benim koca zaten ilkinde de gece gündüz doğru düzgün yoktu evde.
Allah sağlık versin ces ama bu ameliyat falan elzem durumlar ona yapacak biseyimiz yok. inşallah bununla geçmiş olsun senin de
Mecbur sorun çıkmasın kimse birşey demesin diye gitti. Açıkçası ekmek korkusu çağıran olmadı da işte. Zaten ücretsizi izindeydi.
Şuan Ayağımda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?