Maşallah maşallah kızBugün yaptıklarım:
Mutfağın dolapları iç dış ve üstlerini sildim
Çekmeceleri düzenledim
Tüm tabakları bardakları kaşıkları bulaşık makinesine attım yıkanırken dolapları sildim
Tereği boşalttım sildim yerleştirdim
Bulaşık makinesini iç dış temizledim
Ocak fırın davlumbaz yağ sökücüyle temizledim
Tezgah ara taşlar silindi
Mutfağı sildim süpürdüm
Oturma odasını sildim süpürdüm toz aldım çiçeklerin bakımını yaptım
Yatak odasını sildim süpürdüm çamaşır katladım yerleştirdim
Salonu sildim süpürdüm
Kileri düzenledim sildim süpürdüm boş kavanozları ayırdım
Tuvalet banyo duşakabin musluklar hepsini yıkadım çamaşır suyu ve cifle
Nevresim değiştirdim
Balkon yıkadım
Çamaşır attım yıkanıyor
Bir makine daha atacağım
Yemek yapacağım şimdi
Çok yoruldum ama değdi ev mis gibi oldu
Bonus nereye kaçtın 7 de maratona geliyon mu
Gözün aydın canımYok yav eşim evde kv ler bende :)
Gözün aydın canım
Valla bugün bende negohatun a dua ettim. Öyle böyle beni yola getirdi. Çalışkan olcam nerdeyseBen dışardaydım çıkmadan evi bulaşıkları topladım küçük süpürgeyle süpürdüm mutfağı.
Çamaşır katladım.
İyi ki yapmışım ben geldikten yarım saat sonra kv geldi çaya hiç huzursuz olmadım evim temiz olduğu için
Gerekli motiveyi bulduğum için mutluyum.
Hiç bişey yapamadığım haftalarda etiketi bırakmayan negoma teşekkür ederim
Yapamasamda sohbete geliyodum kopmuyodum
Yani ne desem bilemedim canım. Ayağına çocuğu,eline telefonu versen bakmaz mi. Ben öyle yapıyorum. Şansım varsa bakıyorİki odanın yerimi değiştirdik benim öküzle oturma odasının koltuğun altındakileri yerleştirdim zor bela baza altını yapamadım. Ne çocuga bakıyor ne yardım ediyor almış eline telefonu pislik film izliyor vallahi delirdim ya. Bir patates kızartması yaptı sanki alinazik yemeği yapıyor kırk sefer çağırdı. Delirdim bıraktım toplamayı çay içiyorum. Oy valla sinir oldum ya nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum
evet canm yaa üsüme titreme bigaz agrisiGrip gibi bişey mi
Kovdum evden kafam rahat.Yani ne desem bilemedim canım. Ayağına çocuğu,eline telefonu versen bakmaz mi. Ben öyle yapıyorum. Şansım varsa bakıyor
Ben bu yorganı makinede yıkayabilşr miyim acaba? Daha önce pamuk yorgan yıkayan var mı makinede?
Ya negom bu ev işi ne nankör 4 de büyük oğlumla eve geldik hala mutfaktayım yemek hazırlıyorum bulaşıkların temizlerini çıkardım kirlileri koydum ha bi de kaşıklığı yıkadım hiç çıkamadım mutfaktan 2 saattir. Gören de diyecek napıyorsun ki....Hamarat hatunlarterliksuu dizi bugün maratona davet ediyor, bugün ev işiyle haşır neşir olacaklar katılsın lütfen
Bonus
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
ladymadyninablasi
@Ayiyogi
terliksuu
@Delft
@BUSR4
@mavitosbik07
@ByNkoaLa
Ataayemi zeynepyu
@tijeen
@Psidan
@Kirmizi pabuc
ayseMsb
@Casper25
@Salty
@-Artemis
@Bns
M Musluk Suyu
@gecenin_resmi
@Hatun buyurdu
@enenisa
@Dilos06
@_Gulnihal_
@Feslegen Kokulu Nane
@Nur1835
Yıkama çöp olur. Halicilarin bazıları yorgan da yıkıyorBen bu yorganı makinede yıkayabilşr miyim acaba? Daha önce pamuk yorgan yıkayan var mı makinede?
Geçmiş olsun canım. Sende ateşleniyon demekevet canm yaa üsüme titreme bigaz agrisi
Ben bu yorganı makinede yıkayabilşr miyim acaba? Daha önce pamuk yorgan yıkayan var mı makinede?
Adama güzel ödülKovdum evden kafam rahat.Öyle sakin bir çocugum yok malesef durmuyor ne ayakta ne kucakta.
Yettim koştum geldimAtaayemi zeynepyu basliyoz mu 5 dakika kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?