Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah maşallah kız

Ben dışardaydım çıkmadan evi bulaşıkları topladım küçük süpürgeyle süpürdüm mutfağı.
Çamaşır katladım.

İyi ki yapmışım ben geldikten yarım saat sonra kv geldi çaya hiç huzursuz olmadım evim temiz olduğu için

Gerekli motiveyi bulduğum için mutluyum.
Hiç bişey yapamadığım haftalarda etiketi bırakmayan negoma teşekkür ederim
Yapamasamda sohbete geliyodum kopmuyodum

İki odanın yerimi değiştirdik benim öküzle oturma odasının koltuğun altındakileri yerleştirdim zor bela baza altını yapamadım. Ne çocuga bakıyor ne yardım ediyor almış eline telefonu pislik film izliyor vallahi delirdim ya. Bir patates kızartması yaptı sanki alinazik yemeği yapıyor kırk sefer çağırdı. Delirdim bıraktım toplamayı çay içiyorum. Oy valla sinir oldum ya nasıl çıkıcam bu işin içinden bilmiyorum

Valla bugün bende negohatun a dua ettim. Öyle böyle beni yola getirdi. Çalışkan olcam nerdeyse

Yani ne desem bilemedim canım. Ayağına çocuğu,eline telefonu versen bakmaz mi. Ben öyle yapıyorum. Şansım varsa bakıyor

Yani ne desem bilemedim canım. Ayağına çocuğu,eline telefonu versen bakmaz mi. Ben öyle yapıyorum. Şansım varsa bakıyor
Kovdum evden kafam rahat. Öyle sakin bir çocugum yok malesef durmuyor ne ayakta ne kucakta.

Ya negom bu ev işi ne nankör 4 de büyük oğlumla eve geldik hala mutfaktayım yemek hazırlıyorum bulaşıkların temizlerini çıkardım kirlileri koydum ha bi de kaşıklığı yıkadım hiç çıkamadım mutfaktan 2 saattir. Gören de diyecek napıyorsun ki....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…