Düzenli Evimiz & Hayatımız

işte büyüyen okula büyüyen okula ces
akşamdan akşama tatillerde haftasonlari görüyorum çocuğu
imkanım olsa zorlardım ama iki tane anca buyutebiliriz :) benim maaş anca yeter ikisini okutmaya hersey çok pahalı
ben seviyorum çocuk bakmayı

Valla tek duam rabbim sağlık versin önce sonra da güç. Tek öuhtaçlığımız ona olsun inşalllah

Yok yok daha iyiyim şükür ama işte daha 4 gün oldu çocuk kaldır indir taşı için erken. Allah razı olsun durmuyor da kaç gündür şıpa.

Allah güç kuvvet versin. Bakalım bizim ki 3-5 yaşına bir gelsin de belki kardeş yaparım ben ona

tek dua etme. herseyi iste bak mübarek aylardayız. insanın herseye ihtiyacı oluyo. herseyi istemen lazım. eksik etme duanı. sonra sıkıntı çekince aklına geliyor insanın dua ederken bunu da deseydim diye.

tabi zor olur bebek dışında biseye bakmamaya calis canım. yemeğin falan var mıydı yiyip içebiliyo musun.

İlaç içeceğim birşey yiyemedim, altını 1 saatte 3 defa kirletti, sabah durmadı kucak istiyor dikişler acıyor mecbur aldım bu sefer ağrım başladı. Napayım oturdum ağladım bende yine de çok şükür diyorum ama insan keşke yanımda 5-10 dk şu çocuğu tutacak biri olsa keşke diyor. Neyse ki geçiyor 1-2 güne iyiye gider inşallah ameliyatın faydasını görürüm

Allah güç kuvvet versin. Bakalım bizim ki 3-5 yaşına bir gelsin de belki kardeş yaparım ben ona

inşallah hayırlısı olsun ama unutuluyor her zorluk ben unuttum işte. cevrem unutmamış onlar şok oldu bebek duyunca

Bugünden sonra rabbimin en yüzsüz kulu olacağım aklıma ne gelirse isteyeceğim

Yemek yoktu ama komşu çorba getirmişti dolapta o vardı. İftara kalsın dedim. Bende buzluktqn poğaça çıkardım ayakta peynirle yedim.

distendir huysuzluk da alt kirletmede. Allah yardımcın olsun canım. diyeti açmış miydiniz siz. göze alıp 10 dk ağlamasına göz yumman lazım.
o hatayı ben de yaptım sanki susmayan bebek kucağımda ağlasa ben yemesem daha iyiymiş gibi.
mutfakta yere falan koy kendine iki lokma hazırla yerken yine yanına alırsın

keşke çorbayı icseydin. Bi şehriye çorbası yaparsın akşama. ya da kendine şimdi yap. poğaçayla olmaz kafanı toplayamazsın. çok hamur ekmek yedim oglan agliyo kolay olsun diye ordan biliyom

iste tabi Allah isteyin diyo sen niye kendine sınır koyacaksın:)

Diş mi diyorsun ? Ayyy inşallah odur başka şey olmasın da. Geceler haram oldu çocuk hep huysuz huzursuz.

Yok açmadık hala diyete devam.

Ya ben bilmiyorum sanki o ağlayınca ben onu ağlattığım için pişman oluyorum. 1 dk geçmez kendini sıkıp morartıyor deli gibi asla 10 dk duramam yoksa çatlatır kendini.

Aman çok biliyorlar insan hamile kadına eskiyi hatırlatır mı ne düşüncesiz insanlar var

aman hatırlatsınlar zor da olsa kendim büyüttüm beş kuruşluk faydası olmayan insanları ciddiye alamam
rabbim güç kuvvet sağlık versin yeter ki. insan bi şekilde altından kalkiyo:)

Ya çorba zor olur dedim ama keşke içseydim

aman hatırlatsınlar zor da olsa kendim büyüttüm beş kuruşluk faydası olmayan insanları ciddiye alamam
rabbim güç kuvvet sağlık versin yeter ki. insan bi şekilde altından kalkiyo:)
Bu beş kuruş faydası olmayıp fikrini beyan edenler tam olarak ne zaman susar acaba ?

bi taraftan konuş ya da şarkı söyle. böyle böyle alışacak. 10 dk değil de iki dk iki dk bırakarak başla.
diyeti acmadiysan peynirli poğaça niye yedin kiz serbest olan şeyler var mi

Bu beş kuruş faydası olmayıp fikrini beyan edenler tam olarak ne zaman susar acaba ?

sen onlara hmmm evet demeyi öğreniyorsun
susmasinlar nolcak.
kimsenin ne düşündüğüne bakmıyorum ben.

diğerini 4 yaşına getirdim bunu da allahin izniyle büyütürüm alışkınım dedim ses kesildi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…