golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 498
- 34
Görmeden ödevi yapmışım sabah katladım yerleştirdim7 nisan ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek.
Balkon silmek.
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
golgefeslegeni
@Levaiz
@yorgun anneanne
@mimesis
@Teneffus Zili
@Efser
@D u t
@Onyilsonra_
@fesang
@N u r
Selizay
@-Erva-
@zeynebzeyneb
@A R Y A
Lora ve senin erken evlenmeniz evet size denk olmuş bu
Ütü mühim bir parça da olsa yazılmalıGünaydınçamaşır ödevini alıyorum. Yazmazsam olmaz nasıl unuttum inanamıyorum. Dün sabah uyanınca yaklaşık 15 parçalık ütü yapmıştım. Oh yazdım rahatladım.
Bahhh nasıl unutursun burada ki spin mop furyasınıNego neydı gız markası
Lora ve senin erken evlenmeniz evet size denk olmuş bu
9 ay uyuduğuna say hacıŞuan senin totonu kesesim varuykuya hasretim eşim işe gitti zorlanıyorum ama idare etmeye çalışıyorum bizim sıpayla
Bahhh nasıl unutursun burada ki spin mop furyasını
Kolumuz sağlam değilde ondan iyi sıkıyor yoksa. Bir kaç sefer sıktırıyorum.Yo benim hiç sıyrılmıyo iyi takılırsa bez sıyrılamaz ki sadece bezi daha iyi sıksa daha iyi olurdu
en iyisi ayak ben uzun aylar boyunca geceleri ayağımda sallayarak yattımuyumuyodu çok ağlıyodu çünkü.
Allah kimseyi kimseye mecbur etmesin. yoksa sen bu durumdayken gitmezdi tabi. inşallah daha iyi olun her anlamda. çok ağrın var mı peki
Kolumuz sağlam değilde ondan iyi sıkıyor yoksa. Bir kaç sefer sıktırıyorum.
Çocuklarınızın olumsuz yönlerini kimseye anlatmayın siz unutursunuz anlattıklarınız unutmaz gibi bir laf vardıinşallah hayırlısı olsun ama unutuluyor her zorlukben unuttum işte. cevrem unutmamış onlar şok oldu bebek duyunca
Kaç yaşında büyük oğlanEvet büyüdükce bebek kalsaydiniz diyorum hepmesela dün büyük oglanin gelince gecirdigi krizin sebebini siniftaki hoslandigi kizin yanina baska bir erkegin oturmasi konusunu işledik efendime söyliim agiz dalasindan uzatmalara girip bi anda birbirlerine girdiginde arada kalman hergün degisik kriz sorun digerlerinden bahsetmiyim
Kupaya koy iç yav yanına al niye zor olsun. Alacan nevalini yanına bebeği de ayağına, telefon elde bak keyfine.Ya çorba zor olur dedim ama keşke içseydim
Şüphelerim yoğunOyunlara mı geldik noldu Allah bilir
Yok kız temizledim ya bir kere, kapalı balkon villada ile silince tamam oluyor dün silmiş eşimKirlenmiyor mu kız bir kere temizleyince
Bize bunu kimse demeden nasıl yapıyoduk ya o süt çayıyıla yulaflı bisküviyi çocuğu emzirirken yuduyodumKupaya koy iç yav yanına al niye zor olsun. Alacan nevalini yanına bebeği de ayağına, telefon elde bak keyfine.
E silmiş işteYok kız temizledim ya bir kere, kapalı balkon villada ile silince tamam oluyor dün silmiş eşim
Hain dom dom seni bir gamsız olamadım
Çaresizseniz çare-sizsinizBize bunu kimse demeden nasıl yapıyoduk ya o süt çayıyıla yulaflı bisküviyi çocuğu emzirirken yuduyodum
Yok izlemedimnapayim be nego düşün düşün bi yere verilmiyor kiberbat c nin bi sahnesi var biliyon mu
geçmiyor diyo ...... geçmiyor....... diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?