- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Kocam hala oğlum gel ayağımda sallıyım diyor öyle bir bağımlılıkaha bi ayak gazisi daha
Çocuklarınızın olumsuz yönlerini kimseye anlatmayın siz unutursunuz anlattıklarınız unutmaz gibi bir laf vardı
Bak ben üçüncüye tövbemi temiz ettimhayalim dörttü oysaki
Ben balkonum tertemiz dedim silmedik hala temiz demedim kiE silmiş iştebende diyorum bir kere yapıp daha el sürmüyor mu
Ay zararlı diyen herşeyologları takan kim kiBen üçünüde ayağımda salladım zararlıymış diyen gelsin bana desin.
Yerde değil koltukta yatakta sallardım
Ne bileyim ilk silince yazdın daha yaptığın işleri yazmadın öyle düşündümBen balkonum tertemiz dedim silmedik hala temiz demedim ki
Salıncak sevecek mi bakalımKonuya direk giriş yapayımhem emzirip hem süt çayı ve yulaflı bisküvi yiyip hem telefonda dedikodu yapıyordum ayagımda sallayıp akşam yemegi kahvaltı yerdim 2. Olursa her odanın tavanına salıncak yapar öyle takılırız
Kocam hala oğlum gel ayağımda sallıyım diyor öyle bir bağımlılık
Bu olmuş artık sığmıyor yenisi lazım bu ayaklara diyor
Bilmem ki sever herhaldeSalıncak sevecek mi bakalım
Aynen böyle bakıyorumeline terliği alıp ağzına vuracan al sana çocuk diye
Konuya direk giriş yapayımhem emzirip hem süt çayı ve yulaflı bisküvi yiyip hem telefonda dedikodu yapıyordum ayagımda sallayıp akşam yemegi kahvaltı yerdim 2. Olursa her odanın tavanına salıncak yapar öyle takılırız
Ay gözümde canlandı yaBiz çay keyfine düşkünüz elti görümce yaşıt çocuklar hepimizde bi yastık. Masada yiyemeyiz diye siniyle salona getirirdik çayı
Biz çay keyfine düşkünüz elti görümce yaşıt çocuklar hepimizde bi yastık. Masada yiyemeyiz diye siniyle salona getirirdik çayı
Ayaklar siniden dışardaAy gözümde canlandı yaherkesin ayagımda yastık sininin etrafında toplanmış
Uyuduktan sonra sessiz sessiz konuşmaya devam ediyordunuz demiAyaklar siniden dışarda
Bordo bereli misin mübarekoha ortama bakkeşke bizim de olsa la ne güzelmiş
ben bir erkek bir kadın izlerdim kahve içip bebekle uğraşırken
Boğaz dedin mi akan sular durur kv derdi ki emzir ver ben yanımda tutarım. O sofraya oturmak zorundayız sankioha ortama bakkeşke bizim de olsa la ne güzelmiş
ben bir erkek bir kadın izlerdim kahve içip bebekle uğraşırken
Kiminki ilk uyuduysa yavaşça kalkar yer yapardık onlara yatırırdıkUyuduktan sonra sessiz sessiz konuşmaya devam ediyordunuz demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?